ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Η 14η ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Μετά από δέκα μέρες συνεχών παραστάσεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 14η Διεθνής Πανεπιστημιάδα Φοιτητικού Θεάτρου

 

Την Κυριακή 27/5/2018 και μετά από δέκα μέρες συνεχών παραστάσεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων, ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά και με απόλυτη επιτυχία η 14η Διεθνής Πανεπιστημιάδα φοιτητικού θεάτρου που διοργάνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών.

Φοιτητικές θεατρικές ομάδες από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Ελλάδας αλλά και από την Βουλγαρία, την Σερβία και την Κύπρο, φιλοξενήθηκαν στις Σέρρες, έχοντας την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, μπροστά σε ένα κοινό που κάθε βράδυ γέμιζε ασφυκτικά την αίθουσα, αποδεικνύοντας πως η Πανεπιστημιάδα είναι ένας κορυφαίος θεσμός.

Ευχαριστίες με το βλέμμα στραμμένο στην 15η Διεθνή Πανεπιστημιάδα

Στο σχετικό δελτίο Τύπου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών αναφέρονται και τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλες τις φοιτητικές θεατρικές ομάδες που συμμετείχαν στην 14η Διεθνή Πανεπιστημιάδα καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους και τους εισηγητές των σεμιναρίων που με την παρουσία τους στήριξαν και προέβαλαν τόσο τον θεσμό όσο και την πόλη των Σερρών.

Ευχαριστούμε τους φορείς που στηρίζουν οικονομικά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, τον Δήμο Σερρών, το ΥΠ.ΠΟ.Α, την Αντιπεριφέρεια της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Ευχαριστούμε το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου και την Unesco  Σερρών για την παραχώρηση της αιγίδας τους.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στις 18/5/2018 στην τελετή Έναρξης της 14ης Διεθνούς Πανεπιστημίαδας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τους χορηγούς επικοινωνίας ΕΡΤ και ΕΡΤ3.

Ευχαριστούμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε, τους δημοσιογράφους των Σερρών και τον τοπικό έντυπο και διαδικτυακό τύπο για την υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της Πανεπιστημιάδας.

Ευχαριστούμε το ΕΣΡ και τα Μ.Μ.Ε Πανελλαδικής εμβέλειας για την προβολή του τηλεοπτικού μας σποτ.

Και τέλος από καρδιάς ευχαριστούμε όλο το προσωπικό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, τεχνικούς και διοικητικούς, τους εθελοντές μας, τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες, που εργάστηκαν μήνες και μέρες σκληρά για να οργανωθεί και  να υλοποιηθεί αυτή η τόσο μεγάλη διοργάνωση, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Με το βλέμμα στραμμένο στην 15η Διεθνή Πανεπιστημιάδα ευχόμαστε κάθε χρόνο ο θεσμός του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών αλλά και όλης της πόλης των Σερρών να δυναμώνει και να προσφέρει όλο και πιο σημαντικές, όλο και πιο ουσιαστικές καλλιτεχνικά, δημιουργικές εμπειρίες.