ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕΣΩ «ΑΛΛΗΛΟΝ» Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΕΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛOΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Στο Πάρκο Επιστήμης και Τεχνολογίας, στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

 

Ολοκληρώθηκε μέσω της ‘ΑΛΛΗΛΟΝ΄ η χορηγία ελαφρά μεταχειρισμένων επίπλων από το ΔΡΟΜΕΑ

 

Η ΑΛΛΗΛΟΝnet ολοκλήρωσε επιτυχώς την οργάνωση της δωρεάν παράδοσης στο Πάρκο Επιστήμης και Τεχνολογίας, στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών από ελαφρά μεταχειρισμένα έπιπλα, τα οποία δώρισε ο ΔΡΟΜΕΑΣ. Στις 27.6.2018 πραγματοποιήθηκε και η τελική επίσκεψη σε χώρους όπου χρησιμοποιούνται τα έπιπλα. Παραβρέθηκαν o Κος Τάσος Χανλίογλου, υπεύθυνος του Πάρκου, o Κος Άγγελος Παγκράτης, ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της ΆΛΛΗΛΟΝ και η Κα Ελένη Φαρδέλα, αν. εμπορική διευθύντρια του ΔΡΟΜΕΑ και υπεύθυνη γραφείων Σερρών.                              

 Η ΑΛΛΗΛΟΝnet είναι το ελληνικό δίκτυο αλληλεγγύης, κυρίως υπέρ των νέων, σε θέματα σπουδών, επαγγελματικής ένταξης, σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας. Το δίκτυο αριθμεί αρκετές χιλιάδες μέλη σε περισσότερες από 40 χώρες. Ιδρύθηκε το 2012 από τον κ. Άγγελο Παγκράτη, του οποίου η ενασχόλησή με την ALLILONnet ήταν πάντα αυστηρά σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς να συνδέεται με την ιδιότητά του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.                                            

O ΔΡΟΜΕΑΣ είναι επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας επίπλων με έδρα τις Σέρρες. Κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη 5ετία τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό εξοπλισμού επίπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, αποσύρει τα προηγούμενα εγκατεστημένα έπιπλα από στις Βρυξέλλες και μέσω της ΑΛΛΗΛΟΝ τα διαθέτει στην Ελλάδα, όπου υπάρχουν ανάγκες. Τα έπιπλα αυτά είναι μια ευγενική προσφορά του προέδρου του ΔΡΟΜΕΑ, Κου Αθανασίου Παπαπαναγιώτου.

Μια ακόμη πρωτοβουλία της ΑΛΛΗΛΟΝ, των συνεργατών και μελών της, που προωθεί το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, κυρίως υπέρ των νέων μας, στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.