ΟΚΤΩ ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Τάσος Χατζηβασιλείου, βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας:

H κυβέρνηση ενέκρινε 8 νέους ιατρούς για το Νοσοκομείο Σερρών

Οκτώ θέσεις επικουρικών ιατρών για το Νοσοκομείο Σερρών εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υγείας γνωστοποιεί με γραπτή του δήλωση ο Τάσος Χατζηβασιλείου, βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι «Έτσι, ικανοποιείται το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο νομό μας». Η δήλωση του Τάσου Χατζηβασιλείου συγκεκριμένα έχει ως εξής:

«Το Υπουργείο Υγείας ενέκρινε 8 θέσεις επικουρικών ιατρών για το Νοσοκομείο Σερρών. Αυτό μου ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και των αιτημάτων που είχα υποβάλει, ύστερα από τις επαφές που είχα με την διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Έτσι, ικανοποιείται το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο νομό μας. 

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να προστεθούν στο ιατρικό δυναμικό του Νοσοκομείου ένας Ωτορινολαρυγγολόγος, ένας Ορθοπεδικός, ένας Οφθαλμίατρος, ένας Χειρουργός, ένας Πνευμονολόγος, ένας Νευρολόγος, ένας Παθολόγος και  ένας Ογκολόγος. 

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της. Περισσότεροι γιατροί σημαίνει αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας. Αυτή η θετική εξέλιξη είναι μόνο η αρχή».