ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ «ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ» ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙΚΡΙ, ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΣ

Εκατοντάδες Σερραίοι «αγκάλιασαν» με θέρμη την ξεχωριστή αυτή βραδιά, η οποία πλαισιώθηκε από ένα πλούσιο και συνάμα άκρως διασκεδαστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα

«Έσπασε ταμεία» η ετήσια εκδήλωση των τμημάτων μπάσκετ Πανσερραϊκού Κρι Κρι /ΑΜΕΑ και της ΑΕΣ!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 η ετήσια εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, της Α.Ε. Σερρών και του τμήματος μπάσκετ ΑΜΕΑ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού!

Στην κατάμεστη από 400 και πλέον καλεσμένους κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Ελπίδα Resort», τα μέλη, οι χορηγοί και οι φίλοι των τριών ομάδων, αλλά και οι εκπρόσωποι πολιτικών, κοινωνικών και αθλητικών φορέων του νομού μας, «αγκάλιασαν» με θέρμη την ξεχωριστή αυτή βραδιά, η οποία πλαισιώθηκε από ένα πλούσιο και συνάμα άκρως διασκεδαστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Αρχικά, έλαβε χώρα η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ανάμεσα στις ομάδες. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Πρωτοσύγκελος Πατέρας Γαβριήλ με το φλουρί να «πέφτει» στο τμήμα ΑΜΕΑ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού!

Στη συνέχεια, ακολούθησαν βραβεύσεις Σερραίων που έχουν συσχετίσει τη ζωή τους με τη Σερραϊκή καλαθοσφαίριση και τον αθλητισμό γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν κατά σειρά οι:

•–Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης για τη στήριξη του Χριστουγεννιάτικου Πανελλήνιου Τουρνουά Μπάσκετ 2019.

•– Νίκος Ιλανίδης για την προσφορά του στο Σερραϊκό Μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό.

• —Βασίλης Αναστασιάδης, δημοσιογράφος, για την προσφορά του στον Σερραϊκό Αθλητισμό.

• —Χρήστος Μαρμαρέλλης, αθλητής του Πανσερραϊκού στο Αλπικό Σκι και σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στους πρόσφατους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.          

• —Καλαθοσφαιριστές του Πανσερραϊκού Κρι Κρι που πέτυχαν πέρυσι την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της χώρας: Αναστασιάδης Ιάσονας, Καϊμακάμης Σωτήρης, Καμήλαλης Ανέστης, Κοπίλης Ανέστης και Μπουναρτζής Γιώργος.            

Ακολούθως, τη «σκυτάλη» πήρε ο Σερραίος Διογένης Δασκάλου με την εξαιρετική μπάντα του, τους «Monie Monie Conniente», παρουσιάζοντας μια σπαρταριστή μουσικοθεατρική παράσταση, με πολύ χιούμορ και υπέροχα τραγούδια.

Το μουσικό πρόγραμμα πλαισίωσε και ο αγαπητός Σερραίος DJ Χάρης Δελλής, ο οποίος «έντυσε» με τις υπέροχες μελωδίες του την έναρξη και τη λήξη της εκδήλωσης. Στα highlights της βραδιάς, ήταν και η εμφάνιση του «Λεοντόκαρδου», ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση και «απογειώθηκε» από μικρούς και μεγάλους!