ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ –Β. ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ, Γ.ΡΙΖΟΣ, ΑΘ. ΓΑΤΣΙΟΣ, Π. ΧΡΑΠΑΣ, Π.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Οι  σύμβουλοι  που θα είναι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, αλλά και του Τοπικού Συμβουλίου Σερρών από την 1η Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτοι των πρώτων σε σταυρούς στο Δημοτικό Συμβούλιο Β. Κατιρτζόγλου και στο Τοπικό Συμβούλιο ο Γ. Ρίζος

Οι πρώτοι σύμβουλοι είναι  από τη «Συμμαχία Σερραίων»- Από τη «ΣΕΡΡ.ΑΣ.» πρώτος σε σταυρούς  προτίμησης είναι ο Αθανάσιος Γάτσιος (με 1235 σταυρούς προτίμησης), από τη Δημοτική πρωτοβουλία Σερραίων ο Παντελής Χράπας (με 658 σταυρούς προτίμησης) και από τη  «Δύναμη Σερραίων» η Παρθένα Χαραλαμπίδου (με 163 σταυρούς προτίμησης)

Ολοκληρώθηκε η καταχώρηση της σταυροδοσίας των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του δήμου Σερρών  και αναδείχθηκαν οι  σύμβουλοι  που θα είναι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών αλλά του Τοπικού Συμβουλίου Σερρών από τις 1 Σεπτεμβρίου 2019. Από τους 41 δημοτικούς  συμβούλους ,οι 18 είναι από τον συνδυασμό «Συμμαχία Σερραίων» με επικεφαλής  τον Αλέξανδρο Χρυσάφη ,οι 14 από τη «ΣΕΡΡ.Α.Σ» με επικεφαλής τον   Στέφανο Φωτιάδη, οι 5 από την «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Αραμπατζή, οι 2 από τη «Δύναμη Σερραίων» με επικεφαλής την Αριάδνη Παπαφωτίου,ένας από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»με επικεφαλής τον Παύλο Φαρμάκη και ένας από την Διάβαση Πεζών με επικεφαλής τον Αντώνη Γεωργούλα. Στο Τοπικό συμβούλιο της τοπικής Κοινότητας Σερρών εκλέγονται 14 σύμβουλοι,8 από τον συνδυασμό «Συμμαχία Σερραίων», 5 από τη «ΣΕΡΡ.Α.Σ» και 2 από τη «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων».

Πρώτοι των πρώτων σε σταυρούς προτίμησης από τη « Συμμαχία Σερραίων»  ο Γιώργος Ρίζος για το Τοπικό Συμβούλιο Σερρών (με 1506 + σταυρούς προτίμησης) και ο Βασίλης Κατιρτζόγλου  για το δημοτικό συμβούλιο Σερρών (με 1372 σταυρούς προτίμησης). Από τη «ΣΕΡΡ.ΑΣ.» πρώτος σε σταυρούς  προτίμησης είναι ο Αθανάσιος Γάτσιος (με 1235 σταυρούς προτίμησης), από τη Δημοτική πρωτοβουλία Σερραίων ο Παντελής Χράπας (με 658 σταυρούς προτίμησης) και από τη  «Δύναμη Σερραίων» η Παρθένα Χαραλαμπίδου( με 163+ σταυρούς προτίμησης)..

Στη «Σ» έκαναν δηλώσεις για τις  πρωτιές τους στους  σταυρούς προτίμησης ο Γιώργος Ρίζος, ο Βασίλης Κατιρτζόγλου , o Αθανάσιος Γάτσιος και ο Παντελής Χράπας.

Ο Βασίλης Κατιρτζόγλου, δήλωσε « θα ήθελα να εκφράσω τις ευγνώμονες ευχαριστίες μου προς όλους. Είναι ιδιαίτερη και μεγάλη η τιμή και ευχαριστώ όλους όσοι  συνέβαλαν σε αυτό. Είναι μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη να εκλέγομαι πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών. Αναλαμβάνω την ευθύνη να τιμήσω την στήριξή σας στο πρόσωπο μου. Θα συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην επιτυχία της νέας δημοτικής αρχής ,που θα πρέπει να είναι αυτή του Αλέξανδρου Χρυσάφη».

Επισημαίνεται ότι ο κ. Κατιρτζόγλου υπήρξε  δημοτικός σύμβουλος Σερρών το διάστημα 2011-2014.                                          

Ο Γιώργος Ρίζος, δήλωσε «Θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου προς τους φίλους και τις φίλες  γι΄ αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που έφερε την πρώτη νίκη  στη “Συμμαχία Σερραίων – Αλέξανδρος Χρυσάφης”, και το οποίο είχε εσάς ως μοναδικούς συντελεστές. Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που μ΄ εμπιστεύτηκε, τον Αλέξανδρο Χρυσάφη, αλλά και σε όλους εσάς για την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά σας που με οδήγησαν σε ένα πολύ καλό προσωπικό εκλογικό αποτέλεσμα. Κάποιους δε πραγματικούς φίλους και φίλες μου, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μου κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή, από το ξεκίνημα του όμορφου αυτού αγώνα μέχρι και σήμερα, θα ήθελα να τους πω, πως θα τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου» και συνεχίζοντας τόνισε «Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη δραστήρια και αποτελεσματική ομάδα του γραφείου της  «Συμμαχίας Σερραίων – Αλέξανδρος Χρυσάφης», που δούλευε νυχθημερόν με ζήλο και μεράκι ώστε να ικανοποιεί όλες μας τις απαιτήσεις. Αυτή είναι η ομάδα που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πρώτη μας νίκη αλλά και στη δημιουργία ενός άριστου κλίματος συνεργασίας και αλληλοσεβασμού μεταξύ όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μας. Και είναι αυτή η ομάδα, που θα συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της μέχρι και το οριστικό θετικό αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής .  Θέλω επίσης να εκφράσω το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου και στους ανθρώπους που δεν μας επέλεξαν την πρώτη Κυριακή και τους καλώ, όλοι μαζί την επόμενη Κυριακή να κάνουμε την τελική μεγάλη νίκη για το συμφέρον του Δήμου μας που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι μας».

Ο Αθανάσιος Γάτσιος ,δήλωσε «Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο  για την εμπιστοσύνη και στην παράταξη και στο πρόσωπό μου,ο αγώνας είναι κοινός για όλους,κάποιοι βγαίνουν πρώτοι,κάποιοι εκλέγονται κάποιοι όχι,αλλά για την παράταξη μας για όλους είναι το ίδιο, πράγμα όλοι έχουν λόγο και ρόλο ,συνεισφέρουν με τον ίδιο τρόπο άσχετα αν εκλέγονται ή δεν εκλέγονται.Εμείς καλούμε τον κόσμο εκ νέου στον αγώνα και τους συνυποψήφιους–που το κάνουν όλοι- και ευελπιστούμε η επόμενη Κυριακή να είναι νικηφόρα για μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ωφέλιμοι για το τόπο.Γιατί πιστεύουμε ότι η παράταξη μας είναι αυτή που μπορεί  να διαμορφώσει τις καλύτερε δυνατές συνθήκες για το μέλλον του δήμου μας».

Ο Παντελής Χράπας, δήλωσε «Οι εκλογές για την παράταξη μας τελείωσαν την Κυριακή,χωρίς  να προσχωρήσουμε στο επόμενο γύρο μιας και καταταχθήκαμε τρίτη επιλογή από τους συνδημότες μας.Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας,να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας ώστε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας.Τιμή και ευθύνη αλλά και δύναμη η πρωτιά στους σταυρούς προτίμησης.Θέλω να ευχαριστήσω του συγγενείς,τους φίλους για την στήριξή με την ψήφο τους,τους άγνωστους  ψηφοφόρους  που εκτίμησαν την διαδρομή μου στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας, τον απλό καθημερινό πολίτη που πίστεψε στις δυνατότητες μου αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα μου.Πάμε τώρα μπροστά με το νέο δήμαρχο που θα εκλεγεί την επόμενη Κυριακή σε συνεργασία για το καλό του δήμου και των Σερραίων  δημοτών». Ο κ. Χράπας εξέφρασε την λύπη του για τους συνεργάτες του  που δεν έχουν εκλεγεί .

 Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.