ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΕΙ

Στην καθιερωμένη εδώ και τέσσερις δεκαετίες εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών  «Εμμανουήλ Παπάς»

Οι δάσκαλοι  βράβευσαν τα παιδιά τους που πέτυχαν την εισαγωγή  σε σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Χαρούμενη, γιορτινή ατμόσφαιρα στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “PhilipposXenia”, όπου βράβευσαν οι δάσκαλοι, το απόγευμα της Παρασκευής, 27 Δεκεμβρίου 2019, τα παιδιά τους, που διακρίθηκαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ. Στην καθιερωμένη εδώ και τέσσερις δεκαετίες εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών  «Εμμανουήλ Παπάς»,  τιμήθηκαν τα παιδιά των εκπαιδευτικών, μελών του Συλλόγου, που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας για το ακαδημαϊκό έτος 2019 -2020».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έκφρασης συγχαρητηρίων και απονομής αναμνηστικών στα παιδιά των εκπαιδευτικών –μελών του συλλόγου για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το ακαδημαϊκό 2019-2020,περιλάμβανε χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών, Πασχάλη Στεφάνου, τραγούδια, χορούς και τέλος έκφραση συγχαρητηρίων και απονομή αναμνηστικών στους ήδη φοιτητές και στις ήδη φοιτήτριες.

Την εκδήλωση διάνθισε μουσικά η χορωδία του 7ου και 18ου Δημοτικών Σχολείων Σερρών υπό την διεύθυνση της μουσικού κ. Πόπης Σισμάνη. Η χορωδία απέδωσε κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από όλη την χώρα, αλλά και τραγούδια στο πνεύμα των γιορτών. Ενώ το χορευτικό τμήμα του Πειραματικού Σχολείου Σερρών «Κωνσταντίνος Καραμανλής» παρουσίασε χορούς που την εκμάθησή τους, επιμελήθηκε η γυμνάστρια του σχολείου, Ελισάβετ Λεπτοκαρίδου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η Ειρήνη Ζαπάρα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πασχάλης Στεφάνου, κάνοντας δηλώσεις στην «Σ» αναφορικά με την εκδήλωση, τόνισε: «Νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένας σύλλογος για τα μέλη του. Στο πρόσωπο αυτών των παιδιών επιβραβεύονται οι προσπάθειες, οι κόποι όλων των παιδιών κατά την σχολική περίοδο».

«Για 40η συνεχή χρόνια πραγματοποιείται η εκδήλωση τιμής των παιδιών των μελών του συλλόγου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας και είναι ιδιαίτερη η βραδιά. Φέτος τιμούμε 75 παιδιά συναδέλφων που πέτυχαν την εισαγωγή τους. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους», σημείωσε ο .Στεφάνου. 

Στα παιδιά –επιτυχόντες προσφέρθηκε εκ μέρους του Συλλόγου εκτός από τον έπαινο και ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο (τσάντα για laptop, φλασάκι και powerbank).              

Την πετυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Σερρών, κ.Φωτεινή Αραμπατζή, οι  βουλευτές Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, κ.Τάσος Χατζηβασιλείου και κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, και της Ελληνικής Λύσης , κ. Κώστας Μπούμπας, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρυπίδης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ  Δήμου Σερρών  κ. Γιάννης Δεσποτίδης, η δημοτική σύμβουλος Σερρών κ. Αριάδνη Παπαφωτίου, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών κ. Ξενοφών Παπασταμόπουλος, ο αιρετός του Ανώτερου ΠΥΣΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Στέλιος Ρίζος, ο αιρετός ΠΥΣΠΕ και πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Σερρών της ΑΔΕΔΥ, κ. Κώστας Στρίκας, η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σερρών κ. Ελευθερία Πάνου,  ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής κ. Χαράλαμπος Σαρηβασιλείου, η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, κ.Μαρία Παπαδανιήλ, γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών, καθώς επίσης και πολλοί εκπαιδευτικοί-μέλη του Συλλόγου κ.α.                                          

Ο Αντώνης Διαμαντίδης,η Ειρήνη Δινάκη, η Αναστασία Δράκογλου, η Ειρήνη Ζαπάρα, η Φωτεινή Ρατκίδουκαι η Μαρία Στρογγύλη, μέλη του συλλόγου, είχαν την οργάνωση της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκετην Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, στις 7:00μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου «PhilipposXenia».

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.