ΟΙ «ΑΘΩΝΙΤΕΣ» ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Ο Σύλλογος Φίλων Προσκυνητών Αγίου Όρους Ν. Σερρών «Οι Αθωνίτες» διοργανώνει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, και ώρα 20:00 στην ταβέρνα «Καπηλειό του  Κωστή» Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 , στις Σέρρες

 «Οι Αθωνίτες» των Σερρών διοργανώνουν εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας

Συνεχίζεται η ανέγερση του Ιερού Ναού Παναγίας «Άξιον Εστί» και Αγίου Παϊσίου, σε οικόπεδο που βρίσκεται στη Μεσοράχη Ν. Ζίχνης Σερρών και επί της οδού Σερρών – Αμφίπολης

Ο Σύλλογος Φίλων Προσκυνητών Αγίου Όρους Ν. Σερρών « Οι Αθωνίτε»  διοργανώνει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, και ώρα 20:00μ.μ. στην ταβέρνα «Καπηλειό του Κωστή» Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, στις Σέρρες.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παραστούν στην συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας για ευλογία, υγεία και επιτυχία στο νέο έτος 2020. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 12 Ευρώ, με πλήρες μενού και ποτό.
Τηλέφωνο επικοινωνίας Συλλόγου: 2321062064.

Επισημαίνεται ότι συνεχίζεται η ανέγερση του Ιερού Ναού Παναγίας «Άξιον Εστί» και Αγίου Παϊσίου. Ο Σύλλογος Φίλων και Προσκυνητών Αγίου Όρους «ΟΙ ΑΘΩΝΙΤΕΣ» Νομού Σερρών, σε οικόπεδο που βρίσκεται στη Μεσοράχη Ν. Ζίχνης Σερρών και επί της οδού Σερρών – Αμφίπολης, ως γνωστόν ανεγείρει Ιερό Ναό προς τιμή της Παναγίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» και «Αγίου Παϊσίου».                                       

Μετά τον επίσημο Αγιασμό και την θεμελίωση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεο, ήδη έχει αποπερατωθεί το ισόγειο – αίθουσα και συνεχίζονται οι εργασίες ανέγερσης του κυρίως Ιερού Ναού.       

Ο σύλλογος Φίλων και Προσκυνητών Αγίου Όρους «Οι Αθωνίτες» Νομού Σερρών, θερμά παρακαλεί και ενημερώνει τους ευσεβείς χριστιανούς ότι έχουν την δυνατότητα, εφόσον επιθυμούν να βοηθήσουν στην αποπεράτωση του Ιερού Ναού, να καταθέσουν την βοήθειά τους στην Τράπεζα Πειραιώς (ΑΡΙΘΜ. Λογαριασμού GR07017177800067 78139157179) ή στο Γραφείο του Συλλόγου (Πρ. Χριστοφόρου 15- Σέρρες ,τηλ. 2321062064 κινητό 6946070733).

Βασίλης Μετόκης

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.