ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 85 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Στο εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, το Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν 37 εμβολιασμοί ενώ σήμερα Δευτέρα θα συνεχιστούν οι  εμβολιασμοί.

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών στο Νοσοκομείο Σερρών

«Οι μέρες που θα γίνονται οι εμβολιασμοί είναι από Δευτέρα έως Σάββατο. Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός και στα Κέντρα Υγείας που είναι εμβολιαστικά Κέντρα», δήλωσε στη «Σ» ο διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών, Νίκος Φαρμάκης.

Ξεκίνησε, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, ο εμβολιασμός κατά της νόσου covid-19 στον γενικό πληθυσμό και σε πρώτη φάση στους ηλικιωμένους άνω των 85 ετών, στα εμβολιαστικά κέντρα των Νοσοκομείων. Ενώ την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, θα τεθούν σε λειτουργία τα πρώτα 144 εμβολιαστικά κέντρα των Κέντρων Υγείας σε όλη τη χώρα.

Στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Σερρών, το Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν 37 εμβολιασμοί ενώ σήμερα Δευτέρα θα συνεχιστούν οι  εμβολιασμοί. Την Τετάρτη θα ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς και τα Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής  Ενότητας Σερρών που είναι εμβολιαστικά Κέντρα.                                                                                 «Ξεκινήσαμε στο εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Σερρών, το Σάββατο τον εμβολιασμό κατά της νόσου covid-19  στους ηλικιωμένους άνω των 85 ετών. Ο εμβολιασμός θα συνεχιστεί την Δευτέρα. Οι μέρες που θα γίνονται οι εμβολιασμοί είναι από Δευτέρα έως Σάββατο. Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός και στα Κέντρα Υγείας που είναι εμβολιαστικά Κέντρα», δήλωσε στη «Σ», ο διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών, Νίκος Φαρμάκης.                                       

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό το Σάββατο στο Νοσοκομείο Σερρών εμβολιάστηκαν 37 ηλικιωμένοι άνω των 85 ετών.                                                                                        

«Είμαστε έτοιμοι και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουμε τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού, με τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών. Έχουν γίνει οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων και την Τετάρτη ξεκινάμε», δήλωσε ο Χρήστος Χαϊδευτός, διευθυντής  του Κέντρου Υγείας Σιδηροκάστρου.

Μετά τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών θα ακολουθήσει ο εμβολιασμός  των ηλικιωμένων άνω των 80 ετών και σταδιακά ο εμβολιασμός θα επεκταθεί στις ηλικίες άνω των 70 ετών.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.