ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ

Μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Ανδρέα Δαϊρετζή

 

Νέος Δήμαρχος Νέας Ζίχνης εξελέγη από τους συναδέλφους του ο Παναγιώτης Πολυμέρης

 

Νέος Δήμαρχος Νέας Ζίχνης, εξελέγη από τους συναδέλφους του ο Παναγιώτης Πολυμέρης. Μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Ανδρέα Δαϊρετζη , δημάρχου Νέας Ζίχνης Σερρών, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του εκλιπόντος δημάρχου  «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ –ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ», προχώρησαν στην εκλογή του νέου δημάρχου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με την σχετική διαδικασία που ορίζει  το άρθρο 60 του Δημοτικού Κοινοτικού Κώδικα, την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι για την θέση του δημάρχου, δήλωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ζίχνης, Παναγιώτης Πολυμέρης και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντώνες.

Ο Παναγιώτης Πολυμέρης έλαβε 12 ψήφους ενώ ο Δημήτρης Ντώνες 2 ψήφους, ενώ υπήρξε μια λευκή ψήφος και μια απουσία. Οι δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη  της δημοτικής παράταξης «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ –ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ» εξέλεξαν ως νέο δήμαρχο Νέας Ζίχνης τον Παναγιώτη Πολυμέρη.

Ο νέος δήμαρχος Νέας Ζίχνης, Παναγιώτης Πολυμέρης μετά την εκλογή του δήλωσε:

« Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποδέχομαι την εντολή των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, να αναλάβω τα καθήκοντα του Δημάρχου, έως την ολοκλήρωση της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, για την ιδιαιτέρως τιμητική εκλογή μου. Θεωρώ ότι η ψήφος τους αποτελεί, αφενός αναγνώριση για την έως τώρα προσφορά μου στα κοινά αυτού του τόπου και αφετέρου, ψήφο εμπιστοσύνης ότι θα καταφέρω, από τη νέα θέση που αναλαμβάνω, να προσθέσω ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη και προκοπή του δήμου μας.
Θεωρώ ότι είναι ηθική υποχρέωσή μου, ως δήμαρχος πλέον, να συνεχίσω με την ίδια μαχητικότητα και τόλμη το έργο του εκλιπόντος δημάρχου μας, στηριζόμενος στις αρχές, στην ηθική και στο όραμά του, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους κατοίκους του».

Τα καθήκοντα ως δήμαρχος ο κ. Πολυμέρης θα αναλάβει κατόπιν της επικύρωσης της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com