ΝΕΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ν.ΣΕΡΡΩΝ

Παρελήφθησαν τα υπόλοιπα υδροφόρα οχήματα

 

Τέσσερα νέα Πυροσβεστικά Οχήματα για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Σερρών

 

Παρελήφθησαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Σερρών τα υπόλοιπα τέσσερα νέα υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα, με δεξαμενή νερού 2.500  λίτρων και 500 λίτρων αντίστοιχα που μαζί με τα δύο υδροφόρα των 4.000 λίτρων νερού που ήρθαν τον Ιούλιο του 2017, θα ανανεώσουν το δυναμικό και τις υποδομές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Νομό μας.

Στις 24-10-2014 με ανακοίνωση του ο τ. Αν. Υπουργός κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, μετά από συνεργασία με την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Σερρών και το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, είχε εξασφαλίσει την ένταξη στο πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου των οχημάτων της Π.Υ. Ν. Σερρών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δράσεων της.

( Σχετ. Δελτίο τύπου 24-10-2014 που δημοσιεύθηκε )

Η υλοποίηση των δράσεων μέσω του Ε.Σ.Π.Α. από την ένταξη τους μέχρι την  εφαρμογή τους είχε τις γνωστές γραφειοκρατικές διαδικασίες καθυστέρησης.                              

Το αποτέλεσμα όμως της τότε ένταξης του έργου έστω και αργά ήταν θετικό.                                                                         Με τα νέα πυροσβεστικά οχήματα τα οποία παρελήφθησαν από την Διοίκηση εκσυγχρονίζεται η Π.Υ. Ν. Σερρών και ενισχύεται η επιχειρησιακή της δράση, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών και των συμβάντων στο Ν. Σερρών.