ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΣΚΟΠΕΛΙΩΤΗ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το δειλινό τoυ Σαββάτου 6 Ιουλίου 2019

Μοναδικός ο γάμος του Μιχάλη και της  Μαριάνθης

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του. Σε αυτή την ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή της κοινής τους ζωής  στο πλευρό τους ήταν οι γονείς τους, συγγενείς και φίλοι

Το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους , το ραντεβού του γάμου τους στα σκαλιά της εκκλησίας έδωσαν, ο  Μιχάλης Γαλκτερός  και η Μαριάνθη Σκοπελιώτη. Το δειλινό του Σαββάτου, 6 Ιουλίου 2019, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλιού Σερρών, ο Μιχάλης και η Μαριάνθη ένωσαν τις ζωές  τους και ενώπιον Θεού και ανθρώπων έδωσαν αιώνιους όρκους αγάπης, πίστης, σεβασμού.

Η νύφη εκθαμβωτική στο όμορφο νυφικό της χαμογελούσε συνέχεια στον κομψότατο γαμπρό. Τα πρόσωπα του ζευγαριού έλαμπαν, δείχνοντας την ευτυχία τους σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Σε αυτή την πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή της κοινής τους ζωής από το πλευρό των νεόνυμφων  δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι  γονείς τους. Οι γονείς του Μιχάλη, Ανδρέας  και Ιφιγένεια (Εφη), και της Μαριάνθης, Παύλος και Δήμητρα, οι οποίοι ιδιαίτερα συγκινημένοι καμάρωναν τα παιδιά τους να ενώνουν τις ζωές τους .                               

Γεμάτη συγκίνηση και χαρά τις βέρες και  τα στέφανα άλλαξαν οι κουμπάροι ,το ζεύγος Πουρσανίδη Κική και  Θεόφιλος, επιχειρηματίες, φίλοι του ζευγαριού .             

Πολλοί φίλοι και συγγενείς παρακολούθησαν την τελετή του μυστηρίου και έδωσαν τις ευχές τους προς τους νεόνυμφους και τους γονείς τους. Μεταξύ αυτών πολλοί ποδοσφαιριστές φίλοι του ζευγαριού, καθώς ο Μιχάλης υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού και άλλων ομάδων.

Αμέσως μετά την τελετή του μυστηρίου οι νεόνυμφοι και οι γονείς τους δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους, στο Κτήμα Μύλος στην Οινούσα. Στη δεξίωση το ζευγάρι πέρασε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και συγκίνησης έως τα ξημερώματα της Κυριακής, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους.

Ιδιαίτερη στιγμή, και συγκινητική, όταν η κ. Φανή, γιαγιά του Μιχάλη  από την πλευρά της μητέρας του,τον οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας, σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και έφεραν δάκρυα χαράς στα μάτια όλων των παρευρισκομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την οργάνωση του γάμου είχε η μητέρα του γαμπρού Ιφιγένεια (Έφη), η αδελφή του Στέλλα και η νύφη Μαριάνθη, με την συμπαράσταση γνωστού ανθοπωλείου των Σερρών.

Οι καλεσμένοι τους εντυπωσιάστηκαν τόσο από τον στολισμό της εκκλησίας αλλά και του χώρου της δεξίωσης.Ο γάμος της Μαριάνθης και του Μιχάλη, ήταν πραγματικά μοναδικός, πανέμορφη η νύφη, κομψότατος  ο γαμπρός, μοναδική η γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο και πολύ όμορφος κόσμος οι καλεσμένοι.

Από την «Σ» τις πιο θερμές ευχές  στον  Μιχάλη  και την Μαριάνθη  για βίο ανθόσπαρτο, να είναι γεροί οι νεόνυμφοι και γρήγορα να προστεθεί ένα νέο μέλος στην όμορφη οικογένειά τους.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.