ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Την Δευτέρα  27 Ιανουαρίου 2020,το απόγευμα, στις στις 8:00μ.μ. , των γραφείων του Συνδέσμου, παρουσία του προέδρου του Συνδέσμου, Αλέξανδρου Καδέμογλου, του διοικητικού συμβουλίου, του προέδρου της ΕΠΣ, Σάκη Χατζηπαντελή και του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ, του εκπρόσωπου των Σερραίων προπονητών ποδοσφαίρου, διαιτητών εν ενεργεία και μη, βοηθούς διαιτητών,  παρατηρητών  και δημοσιογράφων.

Σε κλίμα οικογενειακό ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών έκοψε την πίτα του

Με  πολλά χαμόγελα και ευχές για μια καλή χρονιά για όλους αλλά και για το σερραϊκό και ελληνικό ποδόσφαιρο

Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του  Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρώνπραγματοποιήθηκεμε πολλά χαμόγελα και ευχές για μια καλή χρονιά για όλους αλλά και για το σερραϊκό και ελληνικό ποδόσφαιρο. Την καθιερωμένη του βασιλόπιτα του και σε κλίμα οικογενειακό, έκοψε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών την Δευτέρα  27 Ιανουαρίου 2020, το απόγευμα , στις στις 8:00μ.μ., στον φιλόξενο χώρο των γραφείων του Συνδέσμου.

Η κοπή πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου του Συνδέσμου, Αλέξανδρου Καδέμογλου, του διοικητικού συμβουλίου, του προέδρου της ΕΠΣ, Σάκη Χατζηπαντελή, μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ, του εκπρόσωπου των Σερραίων προπονητών ποδοσφαίρου, διαιτητών εν ενεργεία και μη, βοηθούς διαιτητών, παρατηρητών  και δημοσιογράφων.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Αλέξανδρος Καδέμογλου, χαιρετίζοντας τα μέλη του συνδέσμου και τους προσκεκλημένους τους, τόνισε: «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά . Όπως κάθε χρόνο κόβουμε την πίτα μας. Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας. Ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες».          

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Σάκης Χατζηπαντελής, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, δήλωσε: «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία.. Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί πέρισι τα μηνύματα ήταν αρκετά καλά Εύχομαι και πιστεύω να πάμε ακόμα καλύτερα και θα ήθελα λίγο περισσότερο προσοχή»

«Σας εύχομαι καλή χρονιά ,να έχετε επιτυχίες και όσο περισσοτέρους διαιτητές να έχουμε στις μεγάλες κατηγορίες. Να είστε καλά και δυνατοί» ανέφερε στον χαιρετισμό του ο εκπρόσωπος των Σερραίων Προπονητών Ποδοσφαίρου, γενικός γραμματέας Γιάννης Στεφανόπουλος .

«Πάντα επιτυχίες στο έργο μας ,τόνισε ο διαιτητής Γιώργος Φωτιάδης, εφιστώντας την προσοχή των συναδέλφων του διαιτητών στην σύνταξη των  φύλλων  αγώνων

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ, κ. Σάκης Χατζηπαντελής, ο αντιπρόεδρος της κ. Κώστας  Βότσης, και το μέλος του δ.σ. κ. Γιάννης Ζαγγελίδης η αντιπρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρύσα Πουλικίδου, ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Χρυσάφης Γκιρίνης, εκπρόσωπος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού, κ. Γιώργος Τσιφούτης, ο γενικός γραμματέας  του Συλλόγου Προπονητών κ. Γιάννης Στεφανόπουλος κ.α.   

Τον πρόεδρο του Συνδέσμου βοήθησε στο έργο της κοπής της βασιλόπιταςο ειδικός γραμματέας Γιάννης Φουντουκίδης. Το φλουρί της  βασιλόπιτας έτυχε στο κομμάτι των νέων διαιτητών που είχε δοθεί στον Νίκο Σάββα. Ενώ το τυχερό βασιλοπιτάκι έτυχε στον διαιτητή Χρήστο Ευθυμιάδη και το δώρο ήταν ένα χρονόμετρο, εργαλείο χρήσιμο για τους διαιτητές.

Ακολούθησε δεξίωση στον επάνω όροφο του χώρου. Η βραδιά κύλησε ευχάριστα και με πολύ ποδοσφαιρική κουβέντα μεταξύ των μελών και των καλεσμένων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.