ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΕΑΝΣ

Μέλη και φίλοι του ΣΕΑΝ Σερρών ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του δ.σ. και συμμετείχαν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων και η αποστολή των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς  

Με εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού (ΣΕΑΝ) Σερρών

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν  τιμητικά διπλώματα  στα παιδιά των μελών της ΣΕΑΝΣ που πέτυχαν την εισαγωγή τους   στα ΑΕΙ  της χώρας.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού (ΣΕΑΝ) Σερρών, καθώς μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού (ΣΕΑΝ) Σερρών ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΑΝΣ και συμμετείχαν  στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 9 Φεβρουαρίου 2020, στο οικογενειακό κέντρο «Καταρράκτες», στον Αη Γιάννη Σερρών. Ιδιαίτερη  η τιμή για τα μέλη της ΣΕΑΝΣ που   υποδέχτηκαν  και φιλοξένησαν  στην εκδήλωση τους την αποστολή των  Ευζώνων της Προεδρικής φρουράς που βρίσκονται στις Σέρρες  για την έκθεση Ευζωνικής Στολής.

Μεταξύ αυτών που  τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι  Βουλευτές Σερρών τη νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου και Θεόφιλος Λεονταρίδης, του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αβραμάκης και της  Ελληνικής Λύσης , κ. Κώστας Μπούμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος,  ο Συνταγματάρχης  Διοικητής του 10ου Συντάγματος Κωνσταντίνος Αμασιαλίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, Σωτήρης Δημητράκης, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, Νεκτάριος Κανακάρης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Σερρών, τα μέλη της αποστολής των Ευζώνων της Προεδρικής φρουράς, ο διευθυντής της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, Βασίλης Μετόκης, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών Σωκράτης Κοτζάογλου, ο διευθυντής του Γυμνασίου Ποροϊων Δημήτρης Αρδανιώτης, εκπρόσωποι  και μέλη λοιπών φορέων λοιπών φορέων.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Σερρών, κ. Βασίλειος Κατιρτζόγλου, αναφερόμενος στην εκδήλωσε σε δηλώσεις στη «Σ», τόνισε «Είναι η ετήσια εκδήλωσή μας. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους μας που ανταποκριθήκαν στην πρόσκλησή μας και απέδειξαν για μία ακόμη φορά την στήριξη στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που οργανώνει το ΔΣ. Η συμμετοχή όλων και ο εθελοντισμός είναι η δύναμη μας»

«Φέτος είχαμε την ιδιαίτερα χαρά να βραβεύουμε τα παιδιά των συναδέλφων Εφέδρων Αξιωματικών που πέτυχαν στα ΑΕΙ. Ιδιαίτερη επίσης  ήταν η τιμή μας διότι υποδεχτήκαμε και φιλοξενήσαμε στο τραπέζι μας τους Εύζωνες της Προεδρικής φρουράς που βρίσκονται στην πόλη μας για την έκθεση Ευζωνικής Στολής», σημείωσε ο κ. Κατιρτζόγλου. Την βασιλόπιτα ευλόγησε πατέρας, εκπρόσωπος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, ο οποίος μετέφερε  και τις ευχές του σεβασμιότατου. Ακολούθησε η βράβευση  εννιά  παιδιών  μελών του ΣΕΝΣ, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της χώρας. Μαζί με το δίπλωμα ως δώρο προσφέρθηκε ένα σακίδιο, ένα ασύρματο ποντίκι, ένα σημειωματάριο και μια κάρτα έκπτωσης από το βιβλιοχαρτοπωλείου « Σωτηρόπουλος ». Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβαλλόταν σε οθόνη οπτικοακουστικό υλικό από τις δράσεις του ΣΕΑΝΣ κατά τον προηγούμενο χρόνο.  

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους χορηγούς της εκδήλωσης αλλά και σε αυτούς που προσφέρουν στον ΣΕΑΝΣ, μέλη της ΣΕΑΝΣ.

Ευχαριστίες  δόθηκαν στα μέλη που πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά, στους Δημήτρη Κάντζα,  ιδιοκτήτη των επιχειρήσεων ΚΑΝΤΖΑΣ και Αντιπρόεδρο του ΣΕΑΝ Σερρών, Σάββα Καρίπογλου, νέο μέλος του Συνδέσμου, από την  επιχείρηση ΔΙΑΝΑ και Ανέστη Παπαπαναγιώτου Ανέστη Παναγιώτου συνιδιοκτήτη των επιχειρήσεων PAN MARKET.                                                                                       Ιδιάιτερες ευχαριστίες δόθηκαν στον Σαράντη Τρεβλόπουλο που είναι ο υπεύθυνος για  τα θέματα εκπαίδευσης και την παρέλαση και  στον Γιάννη Ευστρατιάδη , υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας.

Ο κ. Κατιρτζόγλου αναφερόμενος στις επόμενες δράσεις του Συνδέσμου, δήλωσε: «Στις 8 Μαρτίου θα διοργανώσουμε εκδήλωση για το ύψωμα 731 ,και πιθανότατα θα μας τιμήσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ενώ ο κ. Σούρλας θα είναι ομιλητής ,ενώ στις 1 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου για το Ρούπελ με καλεσμένη την εγγονή του Ιωάννη Ματαξά».

Το τυχερό κομμάτι της βασιλόπιτας έτυχε ο βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης και το δώρο που αντιστοιχούσε ήταν μια εικόνα του Αγίου Νικήτα .

Τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών διασκέδασαν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής μέχρι αργά το απόγευμα .

.Δήμητρα Mετόκη metoki63@hotmail.com

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.