ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Η «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Για τους εκπροσώπους σε ΠΕΔ, ΚΕΔΕ, ΕΝΠΕ

Με ενιαίο ψηφοδέλτιο η ΝΔ στις εκλογές στα συλλογικά όργανα  στην αυτοδιοίκηση

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου ενόψει των εκλογών στα συλλογικά όργανα των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης έκανε γνωστό πως η γαλάζια παράταξη θα κατέβει με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Η δήλωση του Γιώργου Σεργίου

«Το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων (ΠΕΔ), την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). Η σύνθεση των διοικητικών τους συμβουλίων δεν μπορεί παρά να αποτυπώνει τη βούληση των πολιτών, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές του Μαΐου και άλλαξε τον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας ανοίγοντας μια νέα σελίδα για την πατρίδα μας.

Μόνο ένα, ισχυρό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα συμμετέχουν όλες εκείνες οι δυνάμεις που έδωσαν αγώνα για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και τον αναπτυξιακό ρόλο της αυτοδιοίκησης, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μεγάλη πλειοψηφία στα συλλογικά όργανα δήμων και περιφερειών.

Εμπιστεύομαι την κρίση των αιρετών της αυτοδιοίκησης. Είμαι βέβαιος πως οι προσωπικές φιλοδοξίες θα παραμεριστούν, ώστε και αυτή η μάχη να δοθεί με ενότητα και να είναι νικηφόρα.»