ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ DOPING-ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΡΩΝ

«Λέμε ΟΧΙ στο Doping!» ήταν το σύνθημα του METRON XMAS BASKETBALL TOURNAMENT U16 που διεξήχθη στις Σέρρες

Το επίσημο τζάμπολ από τον Δήμαρχο Σερρών στο 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων!

Το Πανελλήνιο Τουρνουά μπάσκετ που άρχισε την Παρασκευή , με τη συμμετοχή 15 ομάδων απ’ όλη τη χώρα, ολοκληρώθηκε τη  Δευτέρα 30/12/19 με τους τελικούς αγώνες.

Ο Δήμαρχος Σερρών, κ. Χρυσάφης Αλέξανδρος έκανε το επίσημο τζάμπολ του 2ου Πανελλήνιου Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων (διεξήχθη στις Σέρρες με την υποστήριξη της Metron), στον συναρπαστικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεύκιππο Ξάνθης που έληξε στην παράταση με νίκη των Θρακιωτών!

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Σερρών στηρίζει ως συνδιοργανωτής μαζί με το ανδρικό τμήμα του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και την Α.Ε. Σερρών, τη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση του νομού μας. Ο Δήμαρχος μάλιστα προχώρησε και στην κάτωθι δήλωση: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, καλωσορίζω στις Σέρρες το Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ (U16). Για τέσσερις μέρες, απ’ τις 27 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, η «καρδιά» του ελληνικού μπάσκετ χτυπά στην πόλη μας. Η παρουσία στο τουρνουά 15 ομάδων απ’ όλη τη χώρα υπόσχεται μια μικρή γιορτή του αθλητισμού, την οποία καλούνται να απολαύσουν όλοι οι Σερραίοι δημότες – μικροί και μεγάλοι. Ως φορέας που στηρίζει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ο Δήμος Σερρών στέκεται για ακόμη μια χρονιά στο πλευρό της σημαντικής αυτής προσπάθειας, ως αρωγός και περήφανος διοργανωτής. Το σπουδαίο αυτό Τουρνουά, και μάλιστα σε μια τόσο γιορτινή περίοδο, έρχεται να βάλει ξανά τον τόπο μας στο επίκεντρο του αθλητισμού. Ως Δήμαρχος Σερρών, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, την ΕΟΚ & την Ε.ΚΑ.Σ.Α.Μ.Θ., υπό την αιγίδα των οποίων θα διεξαχθεί το Τουρνουά, καθώς και τους Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός και Α.Ε. Σέρρες, ως πολύτιμους συνδιοργανωτές. Ευχαριστώ επίσης τους Δήμους Βισαλτίας, Ηράκλειας και Σιντικής για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τον Ιατρικό, τον Φαρμακευτικό και τον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών για την υποστήριξή τους, καθώς και όλες τις ομάδες που δίνουν το “παρών” στο Τουρνουά.»

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε τη  Δευτέρα 30/12/19 με τους τελικούς αγώνες