ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ : ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ!!!!!

Λαϊκή Ενότητα Σερρών:

 

Το ακίνητο της παλιάς Γεωργικής Σχολής στις Σέρρες δόθηκε στο Υπερταμείο !!!!!

 

«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενημέρωσε την «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη» που συγκρότησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ότι ο χώρος των 17 στρεμμάτων που  είχαν συμφωνήσει ότι θα της παραχωρηθεί στην παλιά Γεωργική Σχολή, λίγο έξω από τις Σέρρες, για να λειτουργήσουν πιλοτική εφαρμογή εκθετηρίου – ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου αγροδιατροφικών προϊόντων στο Νομό Σερρών, δε μπορεί πλέον να τους παραχωρηθεί, διότι το ακίνητο δόθηκε στο Υπερταμείο !!!!!». Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα Σερρών, επισημαίνοντας ότι «εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα σε σχέση με τη χρήση των δημόσιων χώρων που παραχώρησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Υπερταμείο, σε εφαρμογή του 3ου Μνημονίου που ψήφισαν όλες οι μνημονιακές δυνάμεις το 2015».

Η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου  της ΛΑΕ Σερρών έχει ως εξής:

ΤΟ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ! 

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις, εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα σε σχέση με τη χρήση των δημόσιων χώρων που παραχώρησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Υπερταμείο, σε εφαρμογή του 3ου Μνημονίου που ψήφισαν όλες οι μνημονιακές δυνάμεις το 2015.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενημέρωσε την «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη» που συγκρότησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ότι ο χώρος των 17 στρεμμάτων που  είχαν συμφωνήσει ότι θα της παραχωρηθεί στην παλιά Γεωργική Σχολή, λίγο έξω από τις Σέρρες, για να λειτουργήσουν πιλοτική εφαρμογή εκθετηρίου – ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου αγροδιατροφικών προϊόντων στο Νομό Σερρών, δε μπορεί πλέον να τους παραχωρηθεί, διότι το ακίνητο δόθηκε στο Υπερταμείο !!!!!

Αποδεικνύεται περίτρανα, ότι, όσα ψελλίζουν κάποιοι κυβερνητικοί, υπάλληλοι των δανειστών, αυτές τις μέρες, που αποκαλύφθηκε το έγκλημα της μεταβίβασης της κυριότητας και νομής δημοσίων εκτάσεων, κτιρίων της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μας, ακόμη και αρχαιολογικών χώρων, είναι παντελώς ψευδή.

Οι χώροι αυτοί έχουν μεταβιβαστεί στους δανειστές, έχουν υποθηκευτεί για 99 χρόνια, θα ξεπουλιούνται μέχρι ποσού 25 δις σε περίπτωση που η χώρα μας δε θα μπορεί να πληρώσει κάποια δόση του δημόσιου χρέους,  και για να χρησιμοποιηθούν πια, θα παίρνουμε άδεια από το Υπερταμείο!

Η Λαϊκή Ενότητα Σερρών, θα συνεχίσει την προσπάθειά της να συγκροτηθεί ένα μεγάλο κίνημα, που θα ακυρώσει όλη αυτή την τραγωδία της απόλυτης υποθήκευσης και παράδοσης της χώρας μας στους δανειστές.