ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΒΕΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Επαγγελματίες μέλη και φίλοι της Ομοσπονδίας,καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και όχι μόνο τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς και η υπεύθυνη του ΙΜΕ –ΓΣΕΒΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ελένη Τεζαψίδου.

Πανηγυρική η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας και με πολύ κέφι ο ετήσιος χορός της ΟΕΒΕΣ Σερρών

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν και βραβευτήκαν επαγγελματίες  για την προσφορά τους, τη συνεργασία τους με την ΟΕΒΕΣΣ

Πανηγυρική η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας και με πολύ κέφι ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου, 1 Φεβρουαρίου 2020,στο κοσμικό κέντρο «Καταρράκτες» στον Αη Γιάννη Σερρών.  

Επαγγελματίες μέλη και φίλοι της Ομοσπονδίας, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και όχι μόνο τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς και η υπεύθυνη του ΙΜΕ–ΓΣΕΒΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ελένη Τεζαψίδου.

Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης, κ. Θεολόγος ευλόγησε την βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας. Ο κ. Θεολόγος δίνοντας τις ευχές του, χαρακτήρισε τους επαγγελματίες–βιοτέχνες ως την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας και κατά επέκταση της χώρας. «Το ζητούμενο είναι η πρόοδος και σε επίπεδο τοπικό και ολόκληρης της πατρίδος και αυτή η πρόοδος που είναι το ζητούμενο, το όραμα, το επιδιωκόμενο είναι το αποτέλεσμα της συνέργιας, της προσπάθειας όλων. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι ο δρόμος  της ενότητας της συνεργατικότητας, είναι μονόδρομος, δεν έχουμε άλλη επιλογή, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα» σημείωσε ο σεβασμιότατος κ. Θεολόγος.

Χαιρετίζοντας τους παρευρισκομένους ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς αφού έδωσε τις ευχές του για μια δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία με αφορμή το επετειακό έτος για την συνομοσπονδία, μιας και συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την ίδρυση της, αναφέρθηκε στους συνδικαλισμούς αγώνες που δόθηκαν από τους επαγγελματίες υπό τη σκεπή της ΓΣΕΒΕΕ για το μέλλον του επιχειρείν στη χώρα.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών κ. Σωτήρης Κοτσαμπάς, χαιρετίζοντας τους παρευρισκομένους, του ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση τους σε αυτή την γιορτή του επαγγελματία και του βιοτέχνη. Ο κ. Κοτσαμπάς ζήτησε ουσιαστική συνεργασία με τους φορείς και τους Σερραίους βουλευτές για το βιώσιμο μέλλον των επαγγελματιών. Ιδιαίτερα  συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΟΕΒΕΣΣ για την καλή λειτουργία και συνεργασία τους σώματος.

Ακολούθησαν τιμητικές απονομές και βραβεύσεις. Πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς τίμησε τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ. Θεολόγο προσφέροντας το επετειακό έμβλημα των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ καθώς και το επετειακό λεύκωμα έκδοση της ΓΣΕΒΕΕ για τα εκατοντάχρονα από την ίδρυσή της. Ο κ. Καβαθάς πρόσφερε και στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣ Σερρών το επετειακό έμβλημα των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ.   

Το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας τίμησε  για την προσφορά τους και τη συνεργασία τους με την ΟΕΒΕΣΣ δύο επαγγελματίες γνωστούς για τους συνδικαλιστικούς τους αγώνες. Τιμητική πλακέτα έλαβαν ο πρώην  πρόεδρος του Σωματείου Μεταλλικών Κατασκευών «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» κ. Σπυρίδων Δημητριάδης και ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Ευστράτιος Μπόζος. Ο κ. Δημήτρης Κάντζας, εκπροσωπώντας τον Όμιλο Κάντζα, και ο Βέρρος Κωνσταντίνος τιμήθηκαν, για την στήριξη που παρείχαν σε δράσεις της Ομοσπονδίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δώρισε στους βουλευτές Σερρών, αντιπεριφερειάρχη Σερρών, δήμαρχο Σερρών και τους χορηγούς της εκδήλωσης το επετειακό τεύχος των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ.

Στην ετήσια γιορτή των επαγγελματιών και βιοτεχνών παραβρέθηκαν ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτηςκ. Θεολόγος, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινή Αραμπατζή, οι Βουλευτές Σερρών της ΝΔ κ. Τάσος Χατζηβασιλείου και κ.Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λευτέρης Αβραμάκης, ο Βουλευτής Σερρών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κ. Κώστας Μπούμπας, ο εκπρόσωπος του διοικητή 10ου πεζικού συντάγματος αντισυνταγματάρχης κ. Αδάμ Σαρρής, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών κ. Αθανάσιος Μαλλιαράς, ο αντιδήμαρχος Σερρών, κ. Παναγιώτης Κατακολίδης, ο Α΄Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θες/νίκης κ. Ευάγγελος Βαλασίτης, η δημοτική σύμβουλος Σερρών κ. Αριάδνη Παπαφωτίου, οι Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Τρούπης και κ. Βασίλης Μαντζαρούδης, πρόεδροι Σωματείων μέλη και φίλοι της ΟΕΒΕΣ Σερρών. 

Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣ Σερρών ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, οι οποίοι από την πρώτη μέρα της επίσημης ανακοίνωσης για τη διοργάνωση του ετήσιου χορού της ΟΕΒΕΣΣ, στάθηκαν στο πλευρό της Ομοσπονδίας.

Ευχαριστεί  θερμά για την χορηγία τους: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝ, ΘΕΡΜΗ- Τηλεθέρμανση Σερρών, ΒΕΡΡΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- Εταιρεία Συμβούλων, Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΕΚ ΣΤ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ Μ.ΕΠΕ, ΚΕΚ «ΓΗ», ΚΕΚ «ΕΥΒΟΥΛΟΣ», KEK «LEARN IT – ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ». Επίσης ευχαριστεί  ξεχωριστά τις επιχειρήσεις για τις γενναιόδωρες προσφορές τους στη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε. Τα έσοδα από την πώλησης των λαχείων θα δοθούν στη Μητρόπολη Σερρών, για τις ανάγκες του νεόδμητου Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα, κάτι που γίνεται εδώ και τρία χρόνια.

Η ΟΕΒΕΣ Σερρών ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις : Έπιπλα ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, KEA Energy, Έπιπλα « Διάσκοσμος » ΑΦΟΙ ΜΠΑΧΑΡΟΥΔΗ, ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ, Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ», Super Market ΚΑΝΤΖΑΣ, Γραφείο Επιχειρηματικών Συμβούλων ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,ΕUROSERVICE ΣΑΒΒΑΣ, LAVERA-Naturkosmetik, ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ-ΣΦΥΡΙΛΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥ/ΤΩΝ –«Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ»-ΑΦΟΙ ΤΣΑΪΛΗ, ΑΜΑΞΟΠΟΙΪΑ ΒΑΦΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ- ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΝΙΚΑΚΗΣ, ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΥΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΑ ΜΑΤΑΚΟΥ ΠIEΝΚΟΣ- Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής Ζωής της MetLife, NORTH HELLAS SECURITY και PLANO STUDIO- Photography

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.