ΚΩΣΤΑΣ ΑΧ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ΄ΟΛΑ

Δήλωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή κατά την επίσκεψη του στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού στις Αφίδνες

Κώστας Καραμανλής, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών: Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα

Στις Αφίδνες στο σημείο λίγο μετά τα διόδια όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της έντονης χιονόπτωσης βρέθηκε τη Δευτέρα  ο Κώστας Καραμανλής μαζί με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γ.Καραγιάννη.

Σκοπός της επίσκεψης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών είναι η ομαλοποίηση της κατάστασης όσο το δυνατόν συντομότερα και η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ο υπουργός Μεταφορών και ο γγ του Υπουργείου Γιώργος Καραγιάννης βρίσκονται στο κέντρο διαχείρισης της Νέας Οδού και συντονίζουν τις ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε τα παρακάτω:

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού στις Αφίδνες, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών  κ. Γιώργο Καραγιάννη, έχουμε συνεχή συνεργασία με τους υπεύθυνους της Νέας Οδού, τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας, κ. Αναστάσιο Βρούβα και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, κ. Σπυρίδωνα Λάσκο, για την ταχύτερη δυνατή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας.

Η κατάσταση είναι ακόμα πολύ δύσκολη, αλλά αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι ανοιχτός και στα δυο ρεύματα.

Συνεννοήθηκα, με τη Νέα Οδό, η διέλευση από τα διόδια να είναι ελεύθερη, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ζητάμε την κατανόηση των οδηγών και οπωσδήποτε να μην ξεκινούν καν, χωρίς να έχουν τοποθετήσει αλυσίδες στα οχήματά τους, γιατί έτσι επιβαρύνουν την κατάσταση και θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους.

Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα.