ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ» ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

1η αγωνιστικής του Β’ Γύρουτου πρωτάθλημα παίδων Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

Καλή εμφάνιση για τους «γαλάζιους» παίδες παρά την ήττα. Βισάλτης Νιγρίτας – ΑΕΣ: 68-61

Την ήττα γνώρισαν οι «γαλάζιοι» παίδες στο εκτός έδρας παιχνίδι που έλαβε χώρα το  Σάββατο στο κλειστό της Νιγρίτας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

Πιο συγκεκριμένα, η παιδική ομάδα της ΑΕΣ αντιμετώπισε τον Βισάλτη Νιγρίτας, ο οποίος κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 68-61.

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες με τη διαφορά να εναλλάσσεται μεταξύ τους και να βρίσκεται στον 1 πόντο (12-13 α’ δεκάλεπτο) και (36-35 β’ δεκάλεπτο).

Στην επανάληψη, ωστόσο τα λάθη απειρίας καθώς και η κούραση δεν επέτρεψαν στους «γαλάζιους» παίδες την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι οδηγώντας στο τελικό 68-61.                                                                                                    Στα θετικά του αγώνα προσμετρείται η αγωνιστική εικόνα των αθλητών της ΑΕΣ, η οποία βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους αθλητές που αγωνίστηκαν! Ευχόμαστε στην ομάδα του Βισάλτη Νιγρίτας καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νέδογλου Ζ, Καντζουρίδης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (επιμέρους) 12-13, 24-22, 24-14, 08-12 (68-61 τελ.)

ΑΕΣ (Οικονόμου): Σκαπής, Ρήγας, Μαγγενάκης Κ, Σαρρής, Μαγγενάκης Ι, Καϊμακάμης, Θεοδωρίδης, Μανδραλης, Σιάκκας, Τσέλιος, Πεχλιβανίδης