ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΝΙΓΡΙΤΑΣ

Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ακούστηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων στο γραφείο του δημάρχου Βισαλτίας

Κάλαντα στο δήμαρχο Βισαλτίας από τη Φιλαρμονική και Χορωδία του ΚΑΠΗ Νιγρίτας

Η  φιλαρμονική έκανε έναν «χριστουγεννιάτικο περίπατο» στις γειτονιές της Νιγρίτας παιανίζοντας γιορτινές μελωδίες και κάλαντα.

Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ακούστηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων στο γραφείο του Δημάρχου Βισαλτίας, Αθανάσιου Μασλαρινού.

Νωρίς το πρωί τα μέλη από το τμήμα Φιλαρμονικής Νιγρίτας του Δήμου Βισαλτίας, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο και παιάνισαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων υπό την διεύθυνση του Αθανάσιου Βιντινή και έδωσαν τις ευχές τους. Ο Αθανάσιος Μασλαρινός ανταπέδωσε τις ευχές και τους πρόσφερε κεράσματα. Νωρίτερα η φιλαρμονική έκανε ένα «Χριστουγεννιάτικο περίπατο» στις γειτονιές της Νιγρίτας παιανίζοντας γιορτινές μελωδίες και κάλαντα.

Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν και τα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ Νιγρίτας και υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Τζένου έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα.

Ξεχωριστή νότα έδωσε η παρουσία μικρών καλαντιστών που επισκέφθηκαν το Δημοτικό Μέγαρο για να ψάλλουν τα κάλαντα στον Δήμαρχο.