ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΡΡΩΝ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ 1200 ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Σε εξέλιξη είναι η επέκταση του δικτύου τηλεθέρμανσης, η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ, στην πόλη των Σερρών.

 

ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΡΡΩΝ: Δυναμική επέκταση με 1200 νέες συνδέσεις

 

Σε εξέλιξη είναι η επέκταση του δικτύου τηλεθέρμανσης, η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ, στην πόλη των Σερρών. Τα συνεργεία της «ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών» και των συνεργαζόμενων εταιριών, εξακολουθούν να βρίσκονται επί ποδός, συνεχίζοντας τις εργασίες μεταφοράς και σύνδεσης, καθημερινά περισσότερων νοικοκυριών στο δίκτυο.

Ήδη από τον περασμένο Μάιο που ξεκίνησαν οι εργασίες επέκτασης, έχουν συνδεθεί περισσότερα από 70 κτίρια και συνολικά περισσότερα από 1200 νοικοκυριά και επιχειρήσεις των Σερρών.

Με βάση την πρόοδο των εργασιών, εκτιμάται ότι έως τον Φεβρουάριο του 2019, οι καταναλωτές της Τηλεθέρμανσης Σερρών θα ξεπερνούν τους 7.000, καλύπτοντας έτσι, ένα τμήμα του αστικού ιστού, πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους Σερραίους, να χρησιμοποιούν τη μοναδική ακίνδυνη, απόλυτα καθαρή, φιλική προς το περιβάλλον και πλέον οικονομική, μορφή θέρμανσης.

Οι εργασίες, βεβαίως, δεν σταματούν εκεί. Αμέσως με την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος επέκτασης, τον Μάρτιο του 2019 ξεκινά ο σχεδιασμός για το επόμενο που θα υλοποιηθεί έως τον Οκτώβριο του 2019. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρία δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στον στόχο που δεν είναι άλλος από την ικανοποίηση ακόμη περισσότερων αιτημάτων για νέες συνδέσεις.

Σε δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος της «ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών», Ιωάννης Μυλωνάκης ευχαρίστησε τους Σερραίους για την έμπρακτη στήριξη στην εταιρία, καθώς επίσης για την κατανόηση που έδειξαν κατά τη διάρκεια των εργασιών επέκτασης του δικτύου.

Επιπλέον, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο τεχνικό προσωπικό της «ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών» και των συνεργαζόμενων εταιριών, για τον υπερβάλλοντα ζήλο που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα, φέρνοντας εις πέρας ένα μεγάλο εγχείρημα.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι «η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, πέραν της προσφοράς εργασίας στους ελεύθερους επαγγελματίες των Σερρών, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας το δυναμικό της, για την άμεση εξυπηρέτηση του πελατολογίου της».

«Θέλοντας να ανταποδώσουμε στους καταναλωτές μας, την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν δέκα χρόνια τώρα, παρέχουμε τηλεθέρμανση σε ακόμη περισσότερους Σερραίους και σε ακόμη πιο οικονομική τιμή», πρόσθεσε ο κ. Μυλωνάκης.