ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ : ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο Τηλεθέρμανσης μέσω του  προγράμματος « Εξοικονόμηση κατ” Οίκον II »

 

ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ: Και στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ εμείς έχουμε τη λύση

 

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ξεκίνησαν από την  Πέμπτη 3 Μαρτίου

και η ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης

στην Τηλεθέρμανση, με επιδότηση έως και 70%.

 

Τη δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο Τηλεθέρμανσης μέσω του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ” Οίκον II» ανακοινώνει η ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ξεκίνησαν από την  Πέμπτη 3 Μαρτίου και η ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης στην Τηλεθέρμανση, με επιδότηση έως και 70%.

Παράλληλα, η εταιρία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών με επιδότηση 70%, για κάθε εργασία όπως αντικατάσταση κουφωμάτων, τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, θερμομόνωση, τέντες κλπ, ανεξάρτητα από τη σύνδεση στην Τηλεθέρμανση.

«Και στο νέο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, εμείς έχουμε τη λύση», τόνισε σε δήλωση του ο διευθύνων σύμβουλος της ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, Ιωάννης Μυλωνάκης, επισημαίνοντας πως «η εταιρία συνεχίζει -και μέσω του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ- να παρέχει ποιοτικές και οικονομικές λύσεις στα σερραϊκά νοικοκυριά, στην κατεύθυνση της ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών».                                                   Οι ενδιαφερόμενοι γιο το νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονόμηση κατ” Οίκον II» μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ (Μεραρχίας & Σπετσών 7) ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 23210 98930.