ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ»ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΓΕΧΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α. το Σάββατο 23 Μαρτίου (για τα παιδιά) και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου-Είσοδος ελεύθερη

Θεατρική παράσταση «Παύλος Μελάς, ο πρωτομάρτυρας του Μακεδονικού Αγώνα

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Πανελλήνια Ένωση Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» -Γ.Ε.Χ.Α. ,Τμήμα Σερρών, και ο Σύλλογος  Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος»

Θεατρική Παράσταση με τίτλο “Παύλος Μελάς , ο πρωτομάρτυρας του Μακεδονικού Αγώνα”  θα δοθεί την  Κυριακή 25 Μαρτίου 2019, με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» -Γ.Ε.Χ.Α. ,Τμήμα Σερρών και του Συλλόγου  Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος». Για τα παιδιά θα δοθεί ξεχωριστή παράσταση 23 Μαρτίου 2019.

Συγκεκριμένα, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019  στις 5:00 και στις 8:00 μ.μ. στην Αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α. ,Κύπρου 5, Πλατεία Μεγάλων Ταξιαρχών.

Για τα παιδιά θα πραγματοποιηθεί  στον ίδιο χώρο ξεχωριστή παράσταση το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ.  Τα διοικητικά συμβούλια της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» -Γ.Ε.Χ.Α. ,Τμήμα Σερρών και του Συλλόγου  Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος» παρακαλούν για την παρουσία των μικρών παιδιών μόνο στην παράσταση του Σαββάτου. Επισημαίνεται ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλες τις παραστάσεις.