Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑμεΑ

Γιάννης Μωυσιάδης, αντιπεριφερειάρχης Σερρών: «Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών θεωρεί πάντα καθήκον της να επιβραβεύει τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό και αποτελούν το φωτεινό παράδειγμα για όλη τη νεολαία»

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών βράβευσε Σερραίους αθλητές με ειδικές ικανότητες

Η συγκίνηση ,η χαρά, η περηφάνια περίσσεψαν το πρωί της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου 2019,στην εκδήλωση τιμής και βράβευσης που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, προς τους Σερραίους αθλητές με ειδικές ικανότητες, που διακρίθηκαν σε αγώνες πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Οι Σερραίοι αθλητές με ειδικές ικανότητες, πέτυχαν κατά το έτος 2018, εξαιρετικές πανελλήνιες

διακρίσεις  κάνοντας περήφανους τους Σερραίους και τις Σερραίες και η   Περιφερειακή Ενότητα Σερρών βράβευσε το πρωί της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα

«Κωνσταντίνος Καραμανλής», του  Διοικητηρίου Σερρών, τους συγκεκριμένους αθλητές , ως μια ελάχιστη ένδειξη τιμής για τη μεγάλη επιτυχία τους. Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τους νέους αθλητές και επισήμανε πως η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών θεωρεί πάντα καθήκον της να επιβραβεύει τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό και αποτελούν το φωτεινό παράδειγμα για όλη τη νεολαία.

«Είμαι πολύ συγκινημένος που για ακόμη μία φορά βλέπω αυτή την αίθουσα να γεμίζει με νέους ανθρώπους που έχουν ταλέντο, πάθος και όνειρα. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές σας επιδόσεις σε πανελλήνιες αθλητικές διοργανώσεις. Μας κάνετε πραγματικά περήφανους, καθώς αποδεικνύετε πως με θέληση, σκληρή δουλειά και πίστη όλα μπορούν να επιτευχθούν. Εύχομαι ολόψυχα αυτή η νίκη και η επιτυχία σας να είναι μόνο η αρχή για ακόμη περισσότερες σε όλη σας της ζωή» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μωυσιάδης.

Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχές για μια σπουδαία πορεία τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή τους έδωσε στους αθλητές και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Ο κ. Σπυρόπουλος συνεχάρη επίσης τα αθλητικά σωματεία, τους προπονητές και φυσικά τους γονείς των αθλητών. «Αποτεέ’ιτε παράδειγμα προς όλους τους αθλητές, είστε ζωντανό παράδειγμα του θάρρους και των ανθρώπων που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα»,  σημείωσε ο κ. Σπυρόπουλος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Προϊστάμενος του τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Βασίλης Βαφειάδης, ο οποίος επίσης εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά για τις επιτυχίες των αθλητών και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον. Από το ΑΜΕΑ ΜΓΣ Πανσερραϊκού, το Ειδικό Σχολείο Σερρών, το ΚΑΑΜΕΑ, το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΚΕΘΙΣ), ήταν οι αθλητές που συμμετείχαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα, σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις και τιμήθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που βραβεύτηκαν είναι :  

ΑΜΕΑ του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ- ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

1. Παύλος Τσιατάς, 2 χρυσά μετάλλια δισκοβολία και σφαιροβολία

2. Θανάσης Βαγενάς, 2 χρυσά μετάλλια σφαιροβολία (πανελλήνιο ρεκόρ) και ακοντισμός

3. Στέλιος Λιούλιος, 2 χρυσά μετάλλια δισκοβολία και σφαιροβολία, 2 χρυσά μετάλλια κολύμβηση καθώς και 1 ασημένιο και ένα χάλκινο

4. Απόστολος Βαφειάδης,2 ασημένια μετάλλια δισκοβολία και σφαιροβολία

5. Γιάννης Τζέκος, Ασημένιο μετάλλιο στα 800 μέτρα καθώς και 4η θέση στη σφαιροβολία

6. Βαγγέλης Σγούρας, 2 χάλκινα μετάλλια δισκοβολία και σφαιροβολία

7. Δημήτριος Λαζάκης, 1 χρυσό μετάλλιο σφαιροβολία καθώς και 2η θέση με συμμετοχή σε σκυταλοδρομία 4χ100 μέτρα

8. Σπύρος Ουζούνης, 1 χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα

9. Κώστας Κηπουρός, 2 χρυσά μετάλλια στα 800 μέτρα και στα 1500 μέτρα καθώς και 2η θέση με συμμετοχή σε σκυταλοδρομία 4χ100 μέτρα

10. Δημήτριος Κρικώνης, 1 ασημένιο μετάλλιο σφαιροβολία

11. Χαρίκλεια Σταγιοπούλου, 2 χρυσά μετάλλια στα 100 μέτρα και στα 200 μέτρα καθώς και 3 χρυσά μετάλλια και 2 χάλκινα στην κολύμβηση

12. Κατερίνα Λαζάκη, Χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος

13. Αλεξάνδρα Γραμματικού, 2 ασημένια μετάλλια στα 100 μέτρα και στο άλμα εις μήκος

14. Πολυξένη Πάνου, 2 ασημένια μετάλλια στα 100 μέτρα και στα 200 μέτρα

15. Σουλτάνα Γαϊδαρτζή, Χρυσό μετάλλιο σκυταλοδρομίας 4χ100 και 4χ400, Χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα

16. Ευαγγελία Φούρναρη, Χρυσό μετάλλιο σκυταλοδρομίας 4χ100 και 4χ400, Χάλκινο μετάλλιο σφαιροβολία

17. Παναγιώτα Χάψα, Χρυσό μετάλλιο σκυταλοδρομίας 4χ100 και 4χ400 6η θέση στα 100 μέτρα

18. Θεοδώρα Τσίλιου, Χρυσό μετάλλιο σκυταλοδρομίας 4χ100 και 4χ400

19. Ευάγγελος Λαζάκης,  Ασημένιο μετάλλιο σκυταλοδρομίας 4χ100 6η θέση σφαιροβολία

ΚΑΑΜΕΑ

20. Αθανάσιος Κύρκογλου, 2 χρυσά μετάλλια στην ιππασία, 1 ασημένιο μετάλλιο σκυταλοδρομίας 4χ100, 6η θέση 400 μέτρα, 6η θέση 800 μέτρα

21. Βασίλης Τοπούζης, 2 χρυσά μετάλλια στα 100 μέτρα και στα 200 μέτρα(Πανελλήνιο ρεκόρ)

22. Σταυρούλα Σίσκου, 2 χρυσά μετάλλια (πανελλήνια ρεκόρ) 50-100 ελεύθερο(κολύμβηση)

23. Γεώργιος Μαυροπετσάκης, 3 χρυσά μετάλλια και 2 πανελλήνια ρεκόρ στα 50-100 ελεύθερο και 50 ύπτιο (κολύμβηση

ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ(ΚΕΘΙΣ)

24. Μαρίνα Βελίκη 1 χάλκινο μετάλλιο

25. Πασχαλία Κουκούλη, 2 Χρυσά μετάλλια

26. Βασίλης Παπαδόπουλος, 1 Χρυσό μετάλλιο

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simeirini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.

=====================================================

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simeirini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.