Η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 4η SER-EXPO ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 18

Στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου (Μεραρχίας 36), στις 27-30 Σεπτεμβρίου

 

Η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών στην 4η SER-EXPO στο περίπτερο 18 της έκθεσης

 

Τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση, θα τιμήσει με την παρουσία του, ο πρόεδρος του ομίλου ΙΤΑ και της ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών, Αντώνης Γερασίμου, ο οποίος θα ανακοινώσει τις δράσεις επέκτασης του δικτύου Τηλεθέρμανσης στις Σέρρες, την τρέχουσα περίοδο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της εταιρίας, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 το απόγευμα

 

Σημείο αναφοράς αποτελεί και φέτος για τη ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών, η συμμετοχή στη Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση SER-EXPO 2018 που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου (Μεραρχίας 36), στις 27-30 Σεπτεμβρίου.

Στο περίπτερο 18 της έκθεσης, η εταιρία έχει δημιουργήσει έναν καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες Τηλεθέρμανσης, της πλέον ασφαλούς, φιλικής προς το περιβάλλον και οικονομικότερης έως και κατά 44%, μορφής θέρμανσης, στην πόλη των Σερρών.

Επιπλέον, εξειδικευμένο προσωπικό της «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ», θα ενημερώνει τους επισκέπτες για τις ολοκληρωμένες, οικονομικότερες έως και κατά 25%, λύσεις παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, σταθερής – κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ, σε συνεργασία με δύο μεγάλες εταιρίες: τη VOLTON και την HRS.

Τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση, θα τιμήσει με την παρουσία του, ο πρόεδρος του ομίλου ΙΤΑ και της ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών, Αντώνης Γερασίμου, ο οποίος θα ανακοινώσει τις δράσεις επέκτασης του δικτύου Τηλεθέρμανσης στις Σέρρες, την τρέχουσα περίοδο.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της εταιρίας, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα υπάρχουν ειδικές προσφορές σύνδεσης προς τους νέους καταναλωτές, ενώ θα γίνουν κληρώσεις με πλούσια δώρα.