Η ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Παραλίμνιο-Κάτω Καμήλα 0-2

Η Δόξα πέρασε σαν άνεμος στον τελικό

Άνεμος, σίφουνας και όποιος άλλος χαρακτηρισμός ταιριάζει στη Δόξα Κάτω Καμήλας .

Έχοντας από την αρχή στον ημιτελικό αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών τον αέρα στο Παραλίμνιο με το μέρος της πέτυχε μια ακόμη μεγάλη νίκη , η οποία την οδηγεί στον τελικό.

Η ομάδα της Δόξας Κάτω Καμήλας –για πρώτη φορά στον τελικό στην ιστορία της-περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον  τελικό από το παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη  Τετάρτη και είναι αυτό ανάμεσα στην Serres 1800 και τον Πυθαγόρα Καλών Δένδρων .

Το πρώτο παιχνίδι το κέρδισε η  Serres1800 εκτός έδρας με 4-1 και φυσικά έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Καθόλου τυχαία η πρόκριση της Δόξας Κάτω Καμήλας,αφού σε δύο αναμετρήσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και  στο κύπελλο έφυγε νικήτρια μέσα από το Παραλίμνιο με το ίδιο μάλιστα σκορ 0-2.

Δεν ήταν βέβαια εύκολη η πνίκη και τελικά η πρόκριση της Δόξας, αφού ο Απόλλων Παραλιμνίου προσπάθησε να απαντήσει στο προβάδισμα που είχε η Καμήλα από τον πρώτο αγώνα (1-0). Προσπάθησε, αλλά όπως αποδείχθηκε έμεινε στην προσπάθεια…

Τα γκολ του αγώνα

20΄ Ο Παπαδόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Μαδένη ανοίγοντας το σκορ 0 – 1

70΄  Ο Τσομαχασβίλι ξεκινά από την περιοχή της Δόξας, περνά όποιον βρίσκει μπροστά του και με σουτ από το ύψος της περιοχής του Απόλλωνα κάνει το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

 Τον αγώνα σφύριξε ο  Κεφαλάς με βοηθούς τον Κρυωνά και τον Μαυρίδη.

Απόλλων Παραλιμνίου: Μαδένης, Τοπάλ (46΄ Νικολαϊδης), Τζαμπέγια, Κουτσαβασίλης, Κούτλας, Πεκρής (63΄Λοβέτσιο), Λιάρας (88΄Λαδόπουλος), Γιαννόπουλος, Καρυοφύλλης, Εν Λουντούλο, Παπαδόπουλος (46΄Τάκας)

Δόξα Κάτω Καμήλας: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Τσουλχάϊ, Ζάντσιος, Μπίλης, Μπονέρης (53΄Καστριτσέας), Παπαδόπουλος (82΄ Πολυχρονίδης), Γεράκης (63΄ Σαρέγκος), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου (79΄ Σιάκκας)