Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΞΗΣ «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η παράταξη «Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία» και η επικεφαλής και υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας , Δέσποινα Χαραλαμπίδου

Παρουσίασε τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με την Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία, παρουσίασε η επικεφαλής της παράταξης  και υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαίου 2019στο ξενοδοχείο Γαλαξία στις Σέρρες.

«Όλοι εμείς βρεθήκαμε στους καθημερινούς αγώνες, ιδιαίτερα τα τελευταία δέκα χρόνια, για να ανατρέψουμε τα μνημόνια ,που εφάρμοσαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία ,ΚΙΝΑΛ ,ΑΝΕΛ, για μια καλύτερη ζωή με αξιοπρέπεια, για το δικαίωμα στην εργασία ,την κατοικία και την υγεία, για το περιβάλλον ,την πρόσβαση στα αγαθά του πολιτισμού και την ποιότητα ζωής» δήλωσε η κ. Χαραλαμπίδου και συνεχίζοντας ανέφερε «Δώσαμε αυτή την μάχη και ως περιφερειακοί σύμβουλοι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, απέναντι στη μνημονιακή πολιτική διοίκηση Τζιτζικώστα και της πλειοψηφίας των παρατάξεων του Συμβουλίου».                                                                                     

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του αγώνα της Ανυπότακτης Δημοκρατικής Μακεδονίας. Όπως είπε αγωνιζόμαστε για την δημοκρατική λειτουργία του οργάνου ενάντια στον Κλεισθένη που μετατρέπει το Περιφερειακό Συμβούλιο σε εκτελεστικό όργανο των πολιτικών της Ε.Ε. και της κυβέρνησης ,ενάντια στην καύση απορριμμάτων (ΧΥΤΑ Παλιοκάστρου), ενάντια στην συρρίκνωση και ακύρωση των εργασιακών –κοινωνικών δικαιωμάτων και παροχών που μετατρέπονται σε «ελεημοσύνες», για να σταματήσει η εξυπηρέτηση των εργολαβικών συμφερόντων κ.α. .                                        

 «Η Περιφέρεια έχει σημαντικές και κρίσιμες για τη ζωή των ανθρώπων αρμοδιότητες και οφείλει να τις διεκδικεί στην πράξη .Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό και μαζικό πόλο αντίστασης στην ΠΚ.Μ., που θα εκφράζει τα φτωχά λαϊκά στρώματα που ζουν και δουλεύουν σε αυτήν, τους κατοίκους που εκτοπίζονται από τις λεγόμενες αστικές αναπλάσεις και τα επιχειρηματικά σχέδια .όσους και όσες χτυπήθηκαν περισσότερο από την κρίση τους  εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, τα καταστρεφόμενα μικροαστικά στρώματα, τους μικροεπαγγελματίες», σημείωσε η κ. Χαραλαμπίδου .

«Ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον, πέρα από τη μοιρολατρία της υποταγής και εξαθλίωσης ,σε μια κοινωνία δίκαιη ,φιλόξενη ,ανεκτική και αλληλέγγυα προς όλα τα μέλη της», κατέληξε η κ. Χαραλαμπίδου. 

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι Σερρών με την Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία είναι οι εξής :

Αργυροπούλου Πάνου Ελένη, ιδιωτική υπάλληλος –συγγραφέας, Γιάντσιος Γιάννης ,δικηγόρος, Δαβής Μιχάλης, δασολόγος –περιβαλλοντολόγος, Θεοδωρίδου Αλεξία ελεύθερη επαγγελματίας ,Καστρινός Θόδωρος ιδιωτικός υπάλληλος, Μπόικος Αθανάσιος ,συνταξιούχος δάσκαλος, Παπαϊωάννου Σταύρος, μαθηματικός –αστροφυσικός, εκπαιδευτικός ΤΕΙ Σερρών και Σεμάσης Σίμος, γεωπόνος συνταξιούχος τραπεζικός.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.