Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ… ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΚΔΟΤΗΣ- ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η άλλη όψη…

 

Σκληροί δεξιοί και ψεύτες… (Δυστυχώς)

 

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος, εκδότης – συγγραφέας.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται με στόχο την πάση θυσία παραμονή στην εξουσία στηριζόμενος σε τρεις παραμέτρους. Αυτές είναι η μεταμόρφωσή του – πρακτικά – σε ένα σκληρό δεξιό κόμμα το οποίο είναι χειρότερο από αυτά που κατήγγειλε σαν αντιπολίτευση, στα φοβερά καθημερινά ψέματα που χωρίς ντροπή εκστομίζουν όλοι τους στα τηλεπαράθυρα και βεβαίως στο να πουλάνε αριστεριλίκι, ενώ δεν εκφράζουν πια τίποτε το αριστερό. Να τα δούμε αναλυτικά;

ΔΕΞΙΟΙ: Ο σοφός πια Μίκης Θεοδωράκης είπε πριν λίγες ημέρες ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η πιο δεξιά κυβέρνηση που είχε η Ελλάδα από το 1831 μέχρι σήμερα (δηλαδή από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους). Ο Μίκης Θεοδωράκης για να αποδείξει τον ισχυρισμό του περιέγραψε, όλα τα απάνθρωπα μέτρα που έχουν ψηφιστεί: Κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, τραπεζικών λογαριασμών, εικονικοί φόροι, με λίγα λόγια υπογράφουν τα πάντα με τους δανειστές κάτι που δεν το τόλμησε ούτε η μνημονιακή δεξιά του Σαμαρά.

ΨΕΥΤΕΣ: Μόλις προχθές το βράδυ έβλεπα τον Τσακαλώτο να ψεύδεται ασύστολα στον Antenna, περιγράφοντας μια ευημερούσα ελληνική οικονομία που δεν υπάρχει ούτε στη φαντασία μας. Θυμίζω ότι ο Τσακαλώτος, υποτίθεται ότι είναι από τους μετριοπαθείς του ΣΥΡΙΖΑ. Ε, και; Όταν τον ρωτούσε ο Χατζηνικολάου να σχολιάσει το κλείσιμο μεγάλων επιχειρήσεων ή την μεταφορά τους σε γύρω χώρες αυτός είπε το απίστευτό ότι δήθεν έρχονται μεγάλες πολυεθνικές από την Τουρκία (εννοεί τις γερμανικές εταιρείες αυτοκινήτων που σκέπτονται να εγκαταλείψουν την Τουρκία, αλλά μόνο στην Ελλάδα δεν θα έρθουν).

Η πραγματικότητα (έφυγε η Pepsi για την Αλβανία) να αντιμετωπίζεται με ένα χοντρό ψέμα: Ότι δήθεν έρχονται η Audi και η BMW…Τέτοια ντροπή.

ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. Στην πράξη είναι δεξιοί και ψεύτες. Στα λόγια αριστεροί. Ό,τι είναι ανώδυνο το ψηφίζουν(π.χ. αλλαγή φύλου με μια απλή δήλωση) ενώ μοιράζουν και επιδόματα τα οποία ενώ είναι λιγότερα από τα επιδόματα Σαμαρά τα αποθεώνουν ως επιβράβευση της οικονομικής τους πολιτικής. Ναι, πήραν κάποια κοινωνικά μέτρα (π.χ. ελεύθερη πρόσβαση στα Νοσοκομεία), αλλά δεν το κάνουν γιατί είναι αριστεροί. Το κάνουν για να μπορούν να το ισχυριστούν.

Προσωπική μου άποψη: Αυτή η τριπλή τακτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στηρίζεται σε βαριά ανθρώπινα ελαττώματα, όπως η δίψα για εξουσία, η εξαπάτηση, το ψεύδος, η αδικία, ο αριβισμός, η ανηθικότητα. Έχοντας πάρει το 17% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων έκαναν το κράτος ιδιοκτησία τους, τη Βουλή καφενείο τους, το Σύνταγμα κουρέλι. Λυπάμαι, αλλά η Ελλάδα δεν είναι ένα 17%, που τώρα πια ούτε αυτό δεν έχουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*