Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ… ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΚΔΟΤΗΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η άλλη όψη…

Κράτος- διώκτης, αιτία όλων των δεινών

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος, εκδότης – συγγραφέας.

Είναι πλέον ξεκάθαρο τι έχει συμβεί στην Ελλάδα. Εδώ δεν “έπεσαν” έξω οι Τράπεζες, όπως συνέβη στις υπόλοιπες χώρες που πρόλαβαν και διόρθωσαν το κακό. Εδώ έπεσε έξω το κράτος.

Χρεοκοπημένο και εντελώς ανοργάνωτο το ελληνικό κράτος έριξε έξω τις Τράπεζες, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, τα Πανεπιστήμια, ακόμη και τις Κυπριακές Τράπεζες αφού τους ανάγκαζε ΟΛΟΥΣ να αγοράζουν ομόλογά της, δηλαδή να την δανείζουν.

Είναι επίσης γνωστό πια ότι αυτό το χρεοκοπημένο κράτος δανειζόταν για να προσλαμβάνει συμβασιούχους, χιλιάδες υπαλλήλους σε αργομισθίες και αχρείαστους φορείς κ.ο.κ. Και τι έκανε αυτό το κράτος που μας κατέστρεψε συνολικά; Στράφηκε εναντίον όλων για να επιβιώσει το ίδιο (κι ας πεθάνουν όλοι οι άλλοι).

Ενώ γνωρίζουμε την αιτία που καταστραφήκαμε – είναι σταθερά το πελατειακό κράτος – οκτώ χρόνια μετά τα μνημόνια, το έχουμε αφήσει ανεξέλεγκτο να επιτίθεται επί δικαίων και αδίκων ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ επιχειρήσεις, οικογένειες και πολίτες. Να θυμίσω τρεις μόνο δράσεις του ελληνικού κράτους, πέραν φυσικά της δομικής καταστροφής που φέρνει η εξωφρενική του γραφειοκρατία:

– Έχει επινοήσει την παγκόσμια πατέντα της φορολογικής ενημερότητας (δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη), ώστε όποιος χρωστά στο Δημόσιο, να μην μπορεί να πουλά ούτε κουλούρια στο πεζοδρόμιο, να συμμετέχει σε διαγωνισμούς κ.λ.π. (Αντισυνταγματικό)

– Φορολογεί ανύπαρκτα εισοδήματα μέσω τεκμηρίων, ΣΥΝΘΛΙΒΟΝΤΑΙ ζωές ανθρώπων που ενώ είναι στην ανεργία, την ανέχεια, την ασφυξία, φορολογούνται για αέρα κοπανιστό. (Αντισυνταγματικό)

– Φορολογεί το ΠΑΡΕΛΘΟΝ ψάχνοντας λογαριασμούς 15 και 20 χρόνια πίσω με τους φορολογούμενους να μην μπορούν φυσικά να δικαιολογήσουν τόσα χρόνια μετά, ΝΟΜΙΜΕΣ συναλλαγές τους. (Αντισυνταγματικό)

Και οι παραπάνω τρεις περιπτώσεις ξέρετε γιατί εφαρμόζονται; Γιατί το κράτος ΒΑΡΙΕΤΑΙ να εργαστεί. Και η φορολογική ενημερότητα και τα τεκμήρια και το άνοιγμα λογαριασμών είναι ένα ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ αντισυνταγματικό κυνήγι φορολογουμένων, από ένα κράτος που δεν κάνειτη δουλειά του.

(Υ.Γ: Στην τελευταία περίπτωση πάντως έρχεται το ΣτΕ – δύναμις προστασίας των ανθρώπων και της λογικής – και με βάση το Σύνταγμα ξεκαθαρίζει: Μέχρι 5 χρόνια πίσω οι έλεγχοι, ώστε οι άνθρωποι να μην είναι σε ομηρία. Τι θα γίνει με τις ενημερότητες και τα τεκμήρια όμως;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*