Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ… ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΚΔΟΤΗΣ- ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η άλλη όψη…

 

Τώρα βρίζουμε τους… “πελάτες”

 

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος, εκδότης – συγγραφέας.

 

Προσέξτε τον συλλογισμό: Πουλάμε 300.000 βλήματα σε έναν Έλληνα που δήθεν εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας. Αυτός μας πληρώνει, πουλά 100.000 βλήματα στη Σαουδική Αραβία και τα υπόλοιπα όπου θέλει, δικά του δεν είναι;

Γιατί αυτός ο ακραίος συλλογισμός μπορεί να είναι απολύτως αληθής; Διότι δεν υπάρχει καμία σύμβαση μεταξύ Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας. Άρα πουλάμε στον Έλληνα δήθεν μεσάζοντα…

Για να σώσουν ό,τι προλάβουν οι της κυβέρνησης σταμάτησαν την πώληση, καθυβρίζοντας μάλιστα και τους πελάτες ότι δολοφονούν, καίνε, σκορπούν το τρόμο και άλλα παρόμοια που δεν τα είχαν σκεφτεί όταν τους έστελναν τα βλήματα. Μετά τα θυμήθηκαν.

Τώρα, μέσα σε αυτό το διεθνές χάλι που και πάλι είναι η Ελλάδα πρωταγωνιστής βγήκε μπροστά όλη η αλήθεια για Σαουδική Αραβία και Υεμένη.

Ήδη κατατέθηκε πρόταση ψηφίσματος όλων των Ευρωομάδων, εκτός από το ακροδεξιό κόμμα, που υπογράφουν και οι Έλληνες ευρωβουλευτές Κωνσταντίνα Κούνεβα (ΣΥΡΙΖΑ), Μανώλης Κεφαλογιάννης (ΝΔ) και Νίκος Χουντής (ΛΑΕ). Με το ψήφισμα ζητείται να μην πουληθούν όπλα στη Σαουδική Αραβία.

Η κατάσταση στην Υεμένη είναι πολύ σοβαρή. Σύμφωνα με τη UNICEF πάνω από 11.000 παιδιά έχουν ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας, ενώ 130 παιδιά πεθαίνουν κάθε μέρα.

Σημειωτέον ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να ανοίξουν τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τα χερσαία σύνορα, προκειμένου να φτάσει η ανθρωπιστική βοήθεια σε όλους όσοι τη χρειάζονται.

Δυστυχώς, χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο εμπλέκονται σε εμπόριο όπλων με τη Σαουδική Αραβία. Πήγαμε να τους μιμηθούμε, αλλά δεν προλάβαμε. Κάτι τους ξέφυγε στη μεθόδευση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*