ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ: ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ

Την ανακοίνωση για την λειτουργία των παιδικών χαρών έκανε σε δηλώσεις  στη «Σ» ο αντιδήμαρχος έργων Ηλίας Γκότσης.

 

Άνοιξαν  οι παιδικές χαρές του δήμου Σερρών με πιστοποίηση καταλληλότητας

 

Άνοιξαν οι παιδικές χαρές του δήμου Σερρών καθώς έχουν πάρει πλέον την πιστοποίηση καταλληλότητας και μπορούν μετά από τρία χρόνια σχεδόν, να τις χαρούν με ασφάλεια τα παιδιά και οι γονείς τους. Την ανακοίνωση για την λειτουργία των παιδικών χαρών έκανε σε δηλώσεις στη «Σ» ο αντιδήμαρχος έργων Ηλίας Γκότσης.

«Από σήμερα οι παιδικές χαρές λειτουργούν νόμιμα με όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις. Χθες βγήκε το ΦΕΚ όπου ορίζομαι πρόεδρος της επιτροπής καταλληλότητας παιδικών χαρών όλου του νομού Σερρών», δήλωσε ο κ. Γκότσης, ενώ έκανε παράκληση προς τους συμπολίτες μας «να τις προσέχουν για να έχουν διάρκεια».

«Από την στιγμή που ήρθε το ΦΕΚ, αμέσως έγινε το πρακτικό έγκρισης καταλληλότητας. Οι παιδικές χαρές ήταν έτοιμες ως προς το  τεχνικό μέρος εδώ και ενάμιση μήνα, όμως έπρεπε να είμαστε νόμιμοι παντού με όλες τις εγκρίσεις, η τελευταία έγκριση δόθηκε από την επιτροπή έγκρισης καταλληλότητας. Έπρεπε να γίνει  αντικατάσταση του κ. Μυστακίδη, δεν άργησε, έγινε και χθες ήρθε το ΦΕΚ και αμέσως συγκάλεσα την επιτροπή καταλληλότητας» σημείωσε ο κ. Γκότσης.

«Αυτή η επιτροπή δίνει έγκριση καταλληλότητας σε όλες τις παιδικές χαρές του νομού και όσες παιδικές χαρές δεν τηρούν τις προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την νομοθεσία, είναι παράνομες και πρέπει να σφραγιστούν», κατέληξε ο κ. Γκότσης.

 

 Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com