«ΕΦΥΓΕ» ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ Ο ΣΑΚΗΣ ΒΟΥΡΤΟΣ «ΠΟΥΘ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ» ΣΤΑ «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»

Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού στη δεκαετία του  ΄80

«Έφυγε»  σε ηλικία 60 ετών ο Σάκης Βούρτος, «που αγωνίστηκε με πάθος» στα «λιοντάρια»

Θλίψη σκόρπισε στο χώρο του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στην  ποδοσφαιρική οικογένεια του Πανσερραϊκού η είδηση του θανάτου του Σάκη Βούρτου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «λιονταριών» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών και την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020  συγγενείς, φίλοι και πρώην συμπαίκτες του τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο του Ροδολίβους. Ο Σάκης Βούρτος γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 1959, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Εθνικό Ροδολίβους και αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό την περίοδο 1979-80 και τις περιόδους 1982-1985 έχοντας συνολικά 49 συμμετοχές (33 στην Α΄ εθνική, 9 στη Β΄ εθνική και επτά στο κύπελλο Ελλάδος) (Με πληροφορίες από την ΕΡΤ Σερρών) .

Η ανάρτηση του Πανσερραϊκού

Σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Πανσερραϊκού αναφέρονται τα παρακάτω:

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Αθανάσιου Βούρτου, για την απώλεια ενός  ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε με πάθος, φορώντας την «κόκκινη» φανέλα την δεκαετία του ‘80.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Ροδολίβους

Σήμερα βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσουμε έναν τεράστιο άνθρωπο. Οικογενειάρχης, συμπαθής σε όλους, πραγματικός μαχητής της ζωής και ‘’Εθνικός’’!!Ο Σάκης Βούρτος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Εθνικό, μεταγράφηκε στον Πανσερραϊκό και έφτασε να αγωνιστεί μαζί του μέχρι την Α’ εθνική! Επέστρεψε στην ομάδα μας σαν παίκτης-προπονητής ενώ άφησε μεγάλο έργο από την θέση του προέδρου που ‘’υπηρέτησε’’ για δέκα χρόνια(2004-2014)!!Ο Σάκης μας άφησε για την ‘’γειτονιά των αγγέλων’’ αλλά θα είναι για πάντα στις καρδιές μας, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι, πρόεδρε!