ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΗΛΟΥΣΗ ΕΦΟΡΟ ΤΟΥ Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ,απευθυνόμενος προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών  ως εκπρόσωπος του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Θάνος Μηλούσης: «Πολύτιμη  βοήθεια προς τον Πανσερραϊκό στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του ελληνικού μπάσκετ»

Κατά την  περίοδο των φετινών εορτών πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες το Christmas Basketball Tournament U16 με μεγάλη επιτυχία, με την χορηγία και στήριξη του Δείμου Σερρών και του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών

Τις ευχαριστίες προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών εξέφρασε το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του  ΜΓΣ Πανσερραϊκός για την στήριξη στην διοργάνωση του  ChristmasBasketballTournamentU16. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020,ο Έφορος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, Θάνος Μηλούσης, πήρε το λόγο,  προκειμένου να ευχαριστήσει τον Δήμο Σερρών αλλά και το Σώμα για την πολύτιμη, όπως την χαρακτήρισε, βοήθεια προς τον Σύλλογο στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του ελληνικού μπάσκετ στην περίοδο των φετινών εορτών.

«Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Σερρών κ. Χρυσάφη  και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, που τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη βοήθεια τους την προσπάθεια,  τους φορείς και τους επιχειρηματίες του τόπου μας για την οικονομική τους στήριξη, τα ΜΜΕ για την προβολή του τουρνουά και την κάλυψη των αγώνων καθώς και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες χειροκροτώντας τα παιδιά όλων των ομάδων.   Ήταν ένα  μεγάλο αθλητικό γεγονός της καλαθοσφαίρισης της χώρας, και όλα τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν στην διοργάνωση. Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε θεσμό για την πόλη μας την περιοχή μας », ανέφερε ο κ. Μηλούσης και δήλωσε ότι επιθυμία του Συλλόγου είναι να επιδοθεί η ευχαριστήρια επιστολή στους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ.Μηλούσης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο  Σερρών για την επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά, το οποίο συνέβαλε στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη μας, καθώς εκατοντάδες αθλητές και συνοδοί, περί τους τετρακόσιους, βρέθηκαν στις Σέρρες τις ημέρες των εορτών, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Ανέφερε  πως τα γήπεδα που φιλοξένησαν τους αγώνες της διοργάνωσης ήταν σε άριστη κατάσταση και όσον αφορά τη λειτουργία τους αλλά και ως υποδομές. Επισήμανε ότι η στήριξη και ενίσχυση του δημοτικού συμβουλίου, έκανε μεγάλες εταιρίες της περιοχής να στηρίξουν και αυτές  το τουρνουά.

Επισημαίνεται ότι το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του ελληνικού μπάσκετ στην περίοδο των εορτών με σύνθημα «λέμε ΟΧΙ στο Doping» συνδιοργάνωσαν το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανδρών του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, η ΑΕ Σερρών και ο Δήμος Σερρών και το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και είχε την στήριξη  των δήμων Βισαλτίας, Ηράκλειας και Σιντικής. Διεξήχθησαν 38 αγώνες, σε 4 γήπεδα (ΔΑΚ Σερρών, Κλειστό Ομόνοιας, Κλειστό Βισαλτίας, Κλειστό Ηράκλειας και Κλειστό Σιντικής) του νομού Σερρών. Κατά τις ημέρες διεξαγωγής του Τουρνουά θα συγκεντρώνονται παπούτσια που θα προσφερθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας με την ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.