ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ»

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25  Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:30, στο Κέντρο δεξιώσεων «Κτήμα Κομπολόϊ» στο Νέο Σούλι Σερρών

 Ετήσιος Χορός της Αδελφότητας των Μικρασιατών του Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος»

Τα χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας, παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων και παραστάσεων θα παρουσιάσουν χορούς των Αλησμόνητων Πατρίδων

Tον ετήσιο χορό της διοργανώνει η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών και το διοικητικό της συμβούλιο γνωστοποιεί το γεγονός και προσκαλεί τα μέλη  και τους φίλους της.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου,που υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Αδελφότητας, Σωκράτης Κοτζάογλου και Δημήτρης, Αρδανιώτης, αντίστοιχα, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος», σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό της Αδελφότητας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25  Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20:30, στο Κέντρο δεξιώσεων «Κτήμα Κομπολόι» στο Νέο Σούλι Σερρών.

Τα χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας ,παιδικό ,εφηβικό, ενηλίκων και παραστάσεων θα παρουσιάσουν χορούς των Αλησμόνητων Πατρίδων.

Θα ακολουθήσει παραδοσιακό Μικρασιάτικο γλέντι με χορούς και τραγούδια από τις Αλησμόνητες Πατρίδες και όχι μόνο,  με τη συνοδεία του παραδοσιακού μουσικού σχήματος του Νίκου Μπούσιου  που αποτελείται από τους  : Νικόλαο Μπούσιο (κλαρίνο), Παναγιώτη Μπούσιο (βιολί), Αναστάσιο Φουρλάκη (κρουστά), Αθανάσιο Ξενούδη (κανονάκι- τραγούδι) και Γεώργιο Ματθαίου (λαούτο –τραγούδι)

Ελάτε να γιορτάσουμε την νέα χρονιά διασκεδάζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας . Είσοδος: 15€ /άτομο (πλήρες μενού και ποτό).

Χορηγός :wine bar restaurant Cityζεν

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί…!!!!»

Δήμητρα Μετόκη  metoki63@hotmail.com