ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ MAZESTIC ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Στις εργασίες στο πρώην  ξενοδοχείο mazestic ,που βρίσκεται στην γωνία των οδών Ερμού και Παύλου Μελά, προχωρούν οι ιδιοκτήτες του 

 

Εργασίες άρσης της επικινδυνότητας  του διατηρητέου  κτιρίου Mazestic

 

Το πρωί της Πέμπτης ,25 Οκτωβρίου 2018, αποκολλήθηκε κάγκελο από μπαλκόνι του κτηρίου και έπεσε πάνω σε διερχόμενο όχημα. Ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα.

 

Σε εργασίες άρσης της επικινδυνότητας  του διατηρητέου  κτιρίου, πρώην  ξενοδοχείου mazestic , που βρίσκεται στην γωνία των οδών Ερμού και Παύλου Μελά, προχωρούν οι ιδιοκτήτες του .

Το πρωί της Πέμπτης ,25 Οκτωβρίου 2018, αποκολλήθηκε κάγκελο από μπαλκόνι του κτηρίου και έπεσε πάνω σε διερχόμενο όχημα. Ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο δήμος Σερρών και η αρμόδια υπηρεσία έκλεισε, προληπτικά, την αρχή της οδού Παύλου Μελά, προς αποφυγήν ατυχήματος από πτώση υλικών από το συγκεκριμένο κτήριο.

Η οδός Παύλου Μελά, στην αρχή της,  είναι κλειστή από την Πέμπτη έως και σήμερα. Χθες μετά από σύσταση των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου ,οι ιδιοκτήτες του κτιρίου προχώρησαν σε εργασίες στο διατηρητέο κτίριο.

« Οι ιδιοκτήτες του κτιρίου ειδοποιήθηκαν και από σήμερα το πρωί (Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018), συνεργείο τους, κάνει εργασίες άρσης της επικινδυνότητας . Απομακρύνουν τα στέγαστρα και τα επιχρίσματα και θα βάλουν καινούρια. Εμάς μας ενδιαφέρει να φύγουν τα επικίνδυνα υλικά. Ελπίζω ότι αύριο (Τετάρτη) θα έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες και ο δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία» δήλωσε στη «Σ» ο αντιδήμαρχος έργων του δήμου Σερρών Ηλίας Γκότσης.

Επισημαίνεται ότι οι καταστηματάρχες, σύμφωνα με δηλώσεις τους,  το προηγούμενο χρονικό διάστημα επανειλημμένα απευθύνονταν στις αρμόδιες υπηρεσίες κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα του διατηρητέου κτιρίου.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση (ολική ή μερική )του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simeirini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα,  φωτογραφίες και βίντεο )  επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.