ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΠΟΓΙΑ

«Λευτεριά στον Κουφοντίνα, Ντόρα το ‘89 έγινε μισή δουλειά», το σύνθημα που έγραψαν άγνωστοι και έριξαν μαύρη μπογιά  έξω από το πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Σερρών της Νέας Δημοκρατίας ,Φωτεινής Αραμπατζή, στις Σέρρες

Επίθεση με μαύρη μπογιά δέχθηκε το πολιτικό γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή στις Σέρρες

«Δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στην τρομοκρατία δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στους αμετανόητους δολοφόνους», δήλωσε η Φωτεινή Αραμπατζή. Την επίθεση στο γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή, στις Σέρρες και τον βανδαλισμό του χώρου με συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, καταδικάζουν βουλευτές των Σερρών- Νέα Δημοκρατία

«Λευτεριά στον Κουφοντίνα, Ντόρα το ‘89 έγινε μισή δουλειά», το σύνθημα που έγραψαν άγνωστοι και έριξαν μαύρη μπογιά, έξω από το πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινής Αραμπατζή, στις Σέρρες.

Επίθεση στο γραφείο της κ. Αραμπατζή πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης, 20 Ιανουαρίου 2021.Έγραψαν έξω από το γραφείο της σύνθημα συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα και έριξαν μπογιά στην πόρτα του γραφείου.

Το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο της υφυπουργού βρέθηκαν άντρες της κρατικής ασφάλειας οι οποίοι εξετάζουν την υπόθεση .

Η Φωτεινή Αραμπατζή σε δήλωσή της, τονίζει :

«Οι θρασύδειλοι «φίλοι» του αμετανόητου δολοφόνου και τρομοκράτη Κουφοντίνα χτύπησαν για ακόμη μια φορά. Με τα ίδια προκλητικά και χυδαία συνθήματα, που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και της ανθρώπινης ζωής. Η πρωινή επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο στις Σέρρες με μαύρες μπογιές και συνθήματα « Λευτεριά στον Κουφοντίνα, Ντόρα το ‘89 έγινε μισή δουλειά» αποδεικνύει ότι οι «φίλοι» του Κουφοντίνα εξακολουθούν να θέλουν μόνο αίμα. Την ίδια ώρα δυστυχώς υπάρχουν ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που υπογράφουν κείμενο υπέρ του αμετανόητου, τρομοκράτη δολοφόνου και τολμούν να λένε ότι η Κυβέρνηση ισοφαρίζει τις δολοφονικές πράξεις του επειδή τον οδηγεί στις φυλακές”. Δομοκού και όχι Κορυδαλλού. Το ελάχιστο που περιμένω από αυτούς, που περιμένει η ίδια η Δημοκρατία σήμερα, είναι να καταδικάσουν αυτή την επίθεση, αυτά τα συνθήματα, αυτή τη χυδαία λογική. Δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στην τρομοκρατία δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στους αμετανόητους δολοφόνους».                                                                       Επισημαίνεται ότι την ίδια μέρα στην Θεσσαλονίκη επίθεση δέχθηκε με ρίψη μπογιάς και συνθημάτων, για μια ακόμη φορά, το πολιτικό γραφείο της βουλευτή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας,  Άννας Ευθυμίου.

Νέα Δημοκρατία:

Κανέναν δεν πτοούν οι υποστηρικτές τρομοκρατών-δολοφόνων και οι θρασύδειλοι τραμπούκοι

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 
«Επιθέσεις δέχτηκαν σήμερα (20/01/2021) τα γραφεία της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτού Σερρών κ. Φωτεινής Αραμπατζή καθώς και της Βουλευτού Ά Θεσσαλονίκης κ. Άννας Ευθυμίου. Κανέναν δεν πτοούν οι υποστηρικτές τρομοκρατών-δολοφόνων και οι θρασύδειλοι τραμπούκοι που μάχονται την ελευθερία και τη Δημοκρατία. Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται».

Καταγγέλλει και η ΝΟΔΕ Σερρών

Ανακοίνωση για την αναγραφή συνθημάτων και τους βανδαλισμους στο Π.Γ. της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινής Αραμπατζή.

Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς και την αναγραφή συνθημάτων στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινής Αραμπατζή  από γνωστούς – αγνώστους .

Η ιδιόμορφη “κάλυψη” που παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στους δράστες τέτοιων πράξεων, προφανώς στο όνομα της “ιδεολογικής συγγένειας”, τους αποθρασύνει περαιτέρω .

Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Π.Ε Σερρών  δηλώνει για μια ακόμη φορά ότι τα στελέχη της δεν εκφοβίζονται ούτε πτοούνται από τέτοιου είδους ενέργειες.

Βουλευτές των Σερρών

Καταδικάζουν την επίθεση και τον βανδαλισμό του χώρου

Την επίθεση στο γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή, στις Σέρρες και τον βανδαλισμό του χώρου με συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, καταδικάζουν βουλευτές των Σερρών.

Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας ,Κώστας Καραμανλής

Ο  υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Σερρών,Κώστας Καραμανλής, τόνισε:

«Επιθέσεις δέχτηκαν σήμερα τα γραφεία της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτού Σερρών κ. Φωτεινής Αραμπατζή καθώς και της Βουλευτού Ά Θεσσαλονίκης κ. Άννας Ευθυμίου. Κανέναν δεν πτοούν οι υποστηρικτές τρομοκρατών-δολοφόνων και οι θρασύδειλοι τραμπούκοι που μάχονται την ελευθερία και τη Δημοκρατία. Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται».

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου, βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου, βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε:

 «Η δημοκρατία δεν φοβάται. Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Οι επιθέσεις σε γραφεία συναδέλφων βουλευτών μας βρίσκουν ΟΛΟΥΣ απέναντι».   

Ο βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης

Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, δήλωσε :«Η επίθεση που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο γραφείο της Βουλεύτριας και Υφυπουργού Αλιευτικής Πολιτικής, Φωτεινής Αραμπατζή, αποτελεί αδιαμφισβήτητα πράξη καταδικαστέα, που τίποτα δεν έχει να προσφέρει στους κοινωνικούς αγώνες για δημοκρατία και δικαιοσύνη, στο κοινωνικό κίνημα κριτικής και αμφισβήτησης της εκάστοτε εξουσίας. Αντιθέτως, αναπαράγει έτσι έναν κύκλο μίσους και βίας, τον οποίο το σύνολο της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης αγωνίζεται να κλείσει οριστικά. Ο αγώνας για μια άλλη κοινωνία δεν είναι αγώνας μίσους, δεν είναι αγώνας βίας, δεν γίνεται τη νύχτα, δεν γίνεται ανώνυμα. Ο αγώνας αυτός γίνεται επώνυμα και στηρίζεται στην πειθώ, στη δύναμη του επιχειρήματος, στην συσπείρωση κοινωνικών στρωμάτων γύρω από ιδέες. Είναι μια διαδικασία που εμπνέει ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας και φέρνει στο επίκεντρο του πολιτικού διαλόγου τα αιτήματά τους, τρέποντας τα σε πολιτικά επίδικα. Τότε μόνο είναι εφικτές οι αλλαγές στην κοινωνία, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Η βία, οι απειλές, οι επιθέσεις σε βάρος πολιτικών προσώπων δεν συνδράμουν σε αυτή την κατεύθυνση. Αντιθέτως, βάζουν προσκόμματα και αποπροσανατολίζουν, δηλητηριάζουν το κοινωνικό ακροατήριο. Εμείς, οι δημοκράτισσες και οι δημοκράτες δεν μπορούμε παρά να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτές τις καταστροφικές πρακτικές. Οι πολιτικοί δημοκρατικοί αγώνες είναι για εμάς, αδιαπραγμάτευτα, μια διαδικασία δημιουργίας που κινείται απαρέγκλιτα στο πεδίο των αξιών και του οράματος για μια καλύτερη κοινωνία.»

Ο βουλευτής Σερρών, της Ελληνικής Λύσης Κώστας Μπούμπας

Ο Κώστας Μπούμπας,βουλευτής Σερρών της «Ελληνικής Λύσης», τόνισε:

«H βία ως φαινόμενο ψυχωσωματικού καταναγκασμού διασπείρει φόβο και καταστροφή!! H Δημοκρατία βιάζεται και η Ελευθερία κατακρεουργείται!! H βίαιη επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτού Ν.Σερρών κ. Φωτεινής Αραμπατζή είναι πράξη εκφοβισμού και απειλής στην κοινωνία! Είναι άκρως καταδικαστέα καθώς εκκολάπτει σύνδρομο μίσους και φθόνου απέναντι στο λαϊκό αίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας! «Όπου βία πάρεστι ουδέν ισχύει νόμος» (Μένανδρος 4ος αιώνας π.Χ. Αρχαίος Έλληνας ποιητής )

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.