ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΕΛΛΗ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ «ΛΩΖΑΝΗ 2020»

Σε καλές θέσεις πλασαρίστηκε ο Σερραίος αθλητής του Αλπικού Σκι

Εξαιρετικός ο σκιέρ Χρήστος Μαρμαρέλλης στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Λωζάνη 2020»

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα (13.1.20) στην Ολυμπιάδα Νέων, ο Χρήστος Μαρμαρέλλης στο αγώνισμα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης κατέλαβε την 35η θέση από τους 77 συμμετέχοντες με χρόνο 2:22.00.

Στην 30η και 33η θέση αντίστοιχα στο αγώνισμα της Τεχνικής Κατάβασης Μαρία Νικολέτα Καλτσογιάννη και ο Χρήστος Μαρμαρέλλης

Με εξαιρετική εμφάνιση η Μαρία Νικολέτα Καλτσογιάννη και ο Χρήστος Μαρμαρέλλης κατέλαβαν την 30η και 33η θέση αντίστοιχα στο αγώνισμα της Τεχνικής Κατάβασης από 78 αθλήτριες και 77 αθλητές που συμμετείχαν και με συνολικούς χρόνους 1:49.5 και 1:28.8 αντίστοιχα.  Μετά το αγωνιστικό πρόγραμμα της 14ης Ιανουαρίου 2020 οι Αθλητές μας ολοκλήρωσαν την συμμετοχή τους στους 3ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Γιάννης Μαρμαρέλλης: «Γυρίζουμε πίσω χαρούμενοι και περήφανοι»

Ο πατέρας του Σερραίου αθλητή Χρήστου Μαρμαρέλλη σε ανάρτησή του στο facebook για την εξαιρετική παρουσία του γιου του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων σημείωσε:

Με μια καλή δεύτερη διαδρομή και τελική κατάταξη στην 33 θέση ανάμεσα σε 79 αθλητές τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ολυμπιάδα της Λωζάννης.
Το αποτέλεσμα ( 52 θέση στο SG , 35 στο GS και 33 στο SL ) μόνο θετικό μπορεί να θεωρηθεί.
Μιλάμε για Ολυμπιακούς Αγώνες, για πίστες injected, για σπουδαίους αθλητές όπου και μόνο ο τερματισμός θεωρείται επιτυχία.
Ευχαριστούμε ως οικογένεια όσους , και είσαστε πάρα πολλοί, μας κατακλύσατε με
τα θερμά σας λόγια και τις καλύτερες ευχές σας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον προπονητή μας Κώστα Συκαρά και τους καθηγητές του σχολείου μας για την απεριόριστη υπομονή. Γυρίζουμε πίσω χαρούμενοι και περήφανοι.