ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΥΓΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας  από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών σε συνεργασία με την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Σερρών

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα & Υγεία» στην αίθουσα  της Κ.Ε.ΔΗ. Σερρών

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, υπενθυμίζοντας τους αγώνες των γυναικών για ουσιαστική ισότητα. Το ζήτημα της υγείας αποτελεί μια από τις βασικές κοινωνικές διεκδικήσεις των γυναικών που εξασφαλίζει ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα για κάθε άνθρωπο.  

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών σε συνεργασία με την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Σερρών, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα & Υγεία», την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ Σερρών (πρώην ΔΕΠΚΑ) και ώρα 11:00.

Στη δράση αυτή θα μιλήσουν: από το Συμβουλευτικό Κέντρο, η κοινωνική λειτουργός Νικολούδη Λιάνα και από την 1η ΤΟΜΥ Σερρών, η νοσηλεύτρια Μπέγου Σταυρούλα και η ιατρός γενικής ιατρικής Συμιντιρίδου Δέσποινα. Στην εκδήλωση θα συζητηθούν ζητήματα αυτοφροντίδας των γυναικών και ανάγκες υγείας στα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης της γυναίκας.