ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΟΑΣΙΣ» ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Οι ομάδες συμβουλευτικής γονέων αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους περί τα μέσα Οκτώβρη

 

Κέντρο Πρόληψης «ΟΑΣΙΣ»: Έναρξη ενός νέου κύκλου Συμβουλευτικής Γονέων

 

Το Κέντρο Πρόληψης «ΟΑΣΙΣ»,  στα πλαίσια των δράσεων του,  προγραμματίζει την έναρξη ενός ακόμα νέου κύκλου Συμβουλευτικής Γονέων.

Στόχος των Ομάδων Γονέων είναι να ενισχύσουν τους γονείς στην άσκηση του γονεϊκού τους ρόλου, στην κατανόηση των αναπτυξιακών σταδίων των παιδιών, στην ενδυνάμωση της δημιουργικής επικοινωνίας μεταξύ γονέων και παιδιών. Επίσης οι Ομάδες Γονέων συμβάλλουν έτσι ώστε οι γονείς να μπορέσουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους ώστε αυτά να ανταποκριθούν καλύτερα στις απαιτήσεις του σχολείου.

Ταυτόχρονα δίνεται η ευκαιρία στους γονείς να μοιραστούν τις σκέψεις τους και να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους.

Οι Ομάδες Γονέων διαρκούν 20 ώρες και πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα απόγευμα (για συνολικά περίπου 10 Δευτέρες) ή, αν υπάρχει ενδιαφέρον, πρωί (σε ημέρα που θα καθοριστεί)  στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης «ΟΑΣΙΣ (Μαραγκουδάκη 10, Σέρρες). Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε  Ομάδα Συμβουλευτικής Γονέων  επικοινωνήστε με το Κέντρο Πρόληψης «ΟΑΣΙΣ» στο τηλέφωνο 2321053222 από τις 9.30πμ-14.00μμ  από Δευτέρα έως Παρασκευή.  Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως 6 Οκτωβρίου 2017.  Οι ομάδες συμβουλευτικής γονέων αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους περί τα μέσα Οκτώβρη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*