ΕΚΤΟΣ ΚΟΥΡΣΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ –ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δεν κατεβαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Στις  Εθνικές Εκλογές του Ιουλίου 2019 εκτός κούρσας οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2019 ήταν απογοητευτικό για το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κάτι που φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της παράταξης.

«Θρίλερ» τέλος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με το Εθνικό Συμβούλιο που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου να ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα δε θα κατέβει στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου. Σύμφωνα με δηλώσεις του Πάνου Καμμένου το κόμμα θα μείνει εκτός εκλογικής κούρσας για αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος είπε πως:: «Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός».

Ο κ. Καμμένος αφού δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ της σταθερότητας της χώρας, πρόσθεσε:«Για το λόγο αυτό, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και εγώ σήμερα αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μην μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού».

Να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2019 ήταν απογοητευτικό για το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κάτι που φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της παράταξης.

Οι ΑΝΕΛ τις εκλογές του 2014 είχαν συγκεντρώσει ποσοστό 3,46%, ενώ στις κάλπες της 26ης Μαΐου μόλις 0,8%.