ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 21 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕΡΡΩΝ

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε  σε συνεργασία με τους διασώστες των πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Σερρών.

Εκπαίδευση 21 υπαλλήλων του Δήμου Σερρών με αντικείμενο την παροχή Πρώτων Βοηθειών

Θα ακολουθήσει η  δράση που  αφορά την επτάωρη πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (European Respiratory Society, ERS), προκειμένου οι υπάλληλοι του Δήμου να είναι πιστοποιημένοι χρήστες των απινιδωτών μέσα στο 2020.

Ξεκίνησε την  Τρίτη 15 Οκτωβρίου, η εκπαίδευση 21 υπαλλήλων του Δήμου Σερρών πάνω στις πρώτες βοήθειες.

Το σεμινάριο υλοποιείται απ’ το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με τους διασώστες των πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Σερρών.

Η  παραπάνω δράση, διοργανώθηκε απ’ την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού, Σωτηρία Πάνου, και αφορά τόσο την εφαρμογή της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης όσο και την εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του απινιδωτή.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Σερρών που παρέδωσαν τα μαθήματα, ήταν οι Γούσιος Γιώργος, Παπαευστρατίου Θεοφάνης και Βασιλειάδης Χαράλαμπος.

Η επόμενη δράση, αφορά την επτάωρη πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (European Respiratory Society, ERS), προκειμένου οι υπάλληλοι του Δήμου να είναι πιστοποιημένοι χρήστες των απινιδωτών μέσα στο 2020.