ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, από το πρωί τις 09:00 έως τις  19:00

Εκλέχθηκαν οι Σερραίοι αντιπρόσωποι για το 2ο Συνέδριο του ΚΙ.ΝΑΛ.

Ενθουσιασμός και ικανοποίηση από την προσέλευση του κόσμου στην εκλογική διαδικασία

Με ενθουσιασμό και με ικανοποίηση από την προσέλευση των μελών του ΚΙΝΑΛ, ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των συνέδρων του 2ου Συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 30 και 31 Μαρτίου 2019.  

Τους αντιπροσώπους τους για το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, εξέλεξαν τα μέλη του κόμματος στις στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, από το πρωί τις 09:00 έως τις  19:00.

Η Κέλλυ Βαλταδώρου, Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, αναφερόμενη στην εκλογική διαδικασία, δήλωσε «Σήμερα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων για το 2ο Συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ το οποίο θα διεξαχθεί στις 30-31 Μαρτίου, μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής κατόπιν πρότασης της Προέδρου προκειμένου όλοι μαζί να προχωρήσουμε σε εθνικές εκλογές οι οποίες προβλέπεται ότι άμεσα θα διεξαχθούν και όλοι μαζί να προχωρήσουμε ενωμένοι να δώσουμε αυτή τη μάχη, την οποία όλοι ελπίζουμε ότι θα είναι νικηφόρα».                                        

«Σε όλες τις Τοπικές Οργανώσεις, σε όλο το νομό Σερρών υπάρχουν κάλπες όπου μπορεί το κάθε μέλος του ΚΙΝ.ΑΛ να επιλέξει τον εκπρόσωπό του στο συνέδριο. Έχουν αναρτηθεί όλα τα σημεία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας. Στις Σέρρες οι εκλογές διεξάγονται στα γραφεία της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ, από το πρωί .Εντυπωσιαστήκαμε από την προσέλευση, όπως βλέπετε και εσείς ζούμε καταστάσεις που είχαμε χρόνια, είναι η αλήθεια, να τις ζήσουμε, από το πρωί έρχεται ο κόσμος προκειμένου να αναδείξει συνέδρους, μέχρι τις 7 ψηφίζουν με ταυτότητα, υπάρχει μια ελάχιστη οικονομική ενίσχυση των δύο ευρώ προς το κόμμα», πρόσθεσε η κ. Βαλταδώρου.

Αναφορικά με τα μηνύματα που δίνει η προσέλευση του κόσμου η κ. Βαλταδώρου, τόνισε «Η προσέλευση  του κόσμου μας δίνει το μήνυμα ότι κάθε μέρα γινόμαστε και πιο δυνατοί»

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής, δήλωσε «Στις κάλπες προσήλθαν περί τα 1000 μέλη του ΚΙΝΑΛ και εξέλεξαν 60 αντιπροσώπους για το συνέδριο. Στο Συνέδριο εκτός από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους – συνέδρους θα συμμετέχουν ενεργοί βουλευτές, πρώην βουλευτές, δήμαρχοι, υποψήφιοι βουλευτές γραμματείς Νομαρχιακών Επιτροπών .Υπήρξε καλή προσέλευση, η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και με ένα θετικό μήνυμα»  

Οι τοποθεσίες που διενεργήθηκαν οι εκλογές ήταν :

1)Τοπική οργάνωση Σερρών, (Στα γραφεία της νομαρχιακής ΠΑ.ΣΟ.Κ.), 2)Τοπική οργάνωση Βισαλτίας, (Στο δημαρχείο Νιγρίτας, αίθουσα Αθανάσιος Κασακόγιας),        3)Τοπική οργάνωση Ηράκλειας (Στα ΚΑΠΗ Ηράκλειας), 4)Τοπική οργάνωση Νέας Ζίχνης (Στο πνευματικό κέντρο Νέας Ζίχνης), 5)Τοπική οργάνωση Σιντικής (Στα ΚΑΠΗ Σιδηροκάστρου), 6)Τοπική οργάνωση Αμφίπολης, (Στο Δημαρχείο Ροδολίβους, αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων), 7)Τοπική οργάνωση Εμμανουήλ Παππά (Στα ΚΑΠΗ Χρυσού).

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simeirini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.