ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Για σύζυγο αστυνομικού υπαλλήλου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

«Έκκληση για αιμοπετάλια» από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών

Σύζυγος συναδέλφου τους που υπηρετεί  στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ./Α.Τ. Σερρών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και χρήζει άμεσης ανάγκης χορήγησης αιμοπεταλίων. Με αυτή την επισήμανση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών απευθύνει έκκληση για αιμοπετάλια. Το κείμενο με τίτλο «Έκκληση για αιμοπετάλια» έχει ως εξής:

Γνωρίζεται ότι η ΠΑΝΟΥ Μαγδαληνή, σύζυγος του συναδέλφου μας ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ Φώτη υπηρετών στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ./Α.Τ. Σερρών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και χρήζει άμεσης ανάγκης χορήγησης αιμοπεταλίων.

Παρακαλούνται όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν και μπορούν  να βοηθήσουν για τη χορήγηση αιμοπεταλίων να απευθυνθούν στο τμήμα αιμοπεταλίων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (τηλ:2310892816) για να ορίσουν ραντεβού ή να  απευθυνθούν στην Ένωση μας για σχετικές λεπτομέρειες. Αιμοπετάλια μπορούν να δώσουν όσοι μπορούν, ανεξαρτήτως της ομάδας αίματος τους.

Όσοι επιθυμούν, θα πρέπει α) να έχουν αιμοδοτήσει τουλάχιστον δύο ή τρείς φορές στο παρελθόν, β) να μην έχουν ζαλιστεί κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, γ) να μην έχουν αλλεργίες σε φάρμακα, δ) να έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός (1) μήνα από την προηγούμενη αιμοδοσία.