ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ «ΣΕΡΡΕΣ –FOSSES»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 , ώρα 11.00 στην αίθουσα «La Vista»  του Ξενοδοχείου Xenia

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου της Ελληνογαλλικής Φιλίας “Σέρρες-Fosses

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας  “Σέρρες-Fosses”, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00 στην αίθουσα «La Vista» του Ξενοδοχείου Philippos Xenia. Τα παραπάνω αναφέρονται σε σχετικό δελτίο Τύπου στο οποίο επισημαίνονται από το Σύλλογο Ελληνογαλλικής Φιλίας  “Σέρρες-Fosses” και τα εξής:                                                                                                   

Η κοπή της βασιλόπιτας διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να βρεθούν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και να ανταλλάξουν ευχές για μια δημιουργική και χαρούμενη νέα χρονιά.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εκπροσώπους Συλλόγων και Φορέων καθώς και το Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, το Δήμαρχο Βισαλτίας κ. Αθανάσιο Μασλαρινό, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού κ. Σωτηρία Πάνου, την Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη και την επικεφαλής  του συνδυασμού «Δύναμη Σερραίων» κ. Αριάδνη Παπαφωτίου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Bonne et Heureuse Année 2020 !