ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, στην αίθουσα « Κωνσταντίνος Καραμανλής » του Διοικητηρίου των Σερρών

Αθρόα η συμμετοχή των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία στο Διοικητήριο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος μετά το πέρας της διαδικασίας ευχαρίστησε για τη συνεργασία και συνεχάρη την Συντονίστρια Διευθύντρια Αιμοδοσίας-Αιματολογικού του Νοσοκομείου κα. Αικατερίνη Τζιούρα, καθώς και τους αιμολήπτες του τμήματός της.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, με τη συμμετοχή των εργαζομένων της, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και της Ν.Υ. Αιμοδοσίας.

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και για τον λόγο αυτό θα επαναληφθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, προκειμένου να μπορέσουν να δώσουν αίμα και οι συμπολίτες μας που δεν κατέστη δυνατή η αιμοδοσία τους σήμερα, λόγω αθρόας συμμετοχής.

Αξίζει να  τονιστεί ότι κατά τη διαδικασία τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μάσκες και γάντια) για την αποφυγή της διασποράς του ιού και προστασίας της υγείας των αιμοδοτών και των αιμοληπτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος μετά το πέρας της διαδικασίας ευχαρίστησε για τη συνεργασία και συνεχάρη την Συντονίστρια Διευθύντρια Αιμοδοσίας-Αιματολογικού του Νοσοκομείου κα. Αικατερίνη Τζιούρα, καθώς και τους αιμολήπτες του τμήματός της. (Πηγή: Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών).