ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ»

Με τη «Συμμαχία Σερραίων» και υποψήφιο δήμαρχο τον Αλέξανδρο Χρυσάφη

Δυναμικά και διεκδικητικά  για εκλογή του ο Γιώργος Νυχτοπάτης στο Δήμο Σερρών

Δυναμικά και διεκδικητικά «μπήκε» στον προεκλογικό αγώνα ο Γιώργος Νυχτοπάτης και ήδη αποτελεί ένα από τα «βαριά όπλα» του συνδυασμού «Συμμαχία Σερραίων» και του υποψήφιου δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη. Έχοντας στα «συν» του τις γνώσεις, την εμπειρία, τη διάθεση, αλλά και την οικογενειακή παράδοση ο Γιώργος Νυχτοπάτης «ρίχτηκε» στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 ,ε στόχο την αλλαγή σελίδας στα δημοτικά πράγματα. Απευθυνόμενος τους δημότες της πόλης των Σερρών και των χωριών που συναπαρτίζουν τον καλλικρατικό Δήμο Σερρών δηλώνει αποφασισμένος να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην ανάπτυξη και στην πρόοδο του τόπου.Να πώς απάντησε στις ερωτήσεις του διευθυντή της  «Σ» Βασίλη Μετόκη:

 «Σ»: Η παρουσία σας  στα κοινά είναι μακροχρόνια .Τι σας οδήγησε να επιλέξετε την κάθοδο σας στην  δημοτική  Αυτοδιοίκηση;

Γ.Ν.: Αισθάνομαι έτοιμος να προσφέρω στον Δήμο μας γιατί με την ενασχόληση μου τόσα χρόνια με τα κοινά αλλά και με τις διάφορες επαγγελματικές μου δραστηριότητες έχω την απαραίτητη εμπειρία  για την σωστή και δίκαιη παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

«Σ»: Γιατί με την «Συμμαχία Σερραίων » και τον Αλέξανδρο Χρυσάφη;

 Γ.Ν.: Η υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Χρυσάφη έπαιξε καθοριστικό ρόλο γιατί είμαι σίγουρος ότι μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων στον Δήμο μας υπερέχει και σίγουρα έχει την ικανότητα να διοικήσει τον Δήμο με τέτοιο τρόπο ώστε στο τέλος της θητείας μας να είμαστε εμείς περήφανοι για την παρουσία μας στο τιμόνι του Δήμου και κυρίως οι δημότες ικανοποιημένοι .

«Σ»: Ποια είναι, κατά την άποψή σας, τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτήν την στιγμή ο Δήμος Σερρών ;Τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει  για να μπορέσει ο δήμος Σερρών να μπει σε μια τροχιά ανάπτυξης; Τι είναι αυτό με το οποίο θα θέλατε να ασχοληθείτε ως δημοτικός σύμβουλος;

Γ.Ν.: Καταρχάς υπάρχει τεράστιο έλλειμμα όσον αφορά την σωστή και δίκαιη διοίκηση του Δήμου.Στη συνέχεια είναι σίγουρο ότι η καθημερινότητας  είναι το κύριο πρόβλημα των πολιτών και είναι το θέμα που πρέπει να λύσουμε τον πρώτο χρόνο της θητείας μας. Πρέπει ο πολίτης να αισθανθεί ότι γίνεται η σωστή και συστηματική επίλυση των καθημερινών προβλημάτων.

«Σ»: Τι μηνύματα λαμβάνεται από τον κόσμο; Πως αντιμετωπίζει την υποψηφιότητα σας; Είστε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης;

Γ.Ν.: Είμαι σίγουρα πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι και την  τελική καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Όσον αφορά την δική μου υποψηφιότητα προσπαθώ να την κάνω γνωστή με κάθε νόμιμο τρόπο χωρίς να γίνομαι φορτικός στους δημότες οι οποίοι έχουν τα δικά τους προβλήματα. Το αποτέλεσμα των εκλογών θα δείξει αν οι πολίτες θέλουν να τους εκπροσωπήσω στο Δημοτικό συμβούλιο.

Βασίλης Μετόκης

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.