ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ

Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγος με τη συμμετοχή ολόκληρου του Ιερού Κλήρου της πόλης των Σερρών

Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς 2020 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλων Ταξιαρχών

Την 1η Ιανουαρίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00, θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Μεγάλων Ταξιαρχών Δοξολογία για το Νέο Έτος, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγος με τη συμμετοχή ολόκληρου του Ιερού Κλήρου της Πόλης, όπως γνωστοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών  Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Συγκεκριμένα:

Ώρα 10.45 τέλος προσέλευσης κοινού

Ώρα 10.55 τέλος προσέλευσης επισήμων

Ώρα 11.00 έναρξη επίσημης Δοξολογίας

Σ’ αυτήν καλούνται να παραβρεθούν:

Ο  ΛΑΟΣ

Οι Βουλευτές Ν. Σερρών. Οι Πρόεδροι και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και η Πρόεδρος του Διοικητικού Πρωτοδικείου. Ο Συνταγματάρχης – Διοικητής του 10ου Συντάγματος. Ο Δήμαρχος. Οι πρώην Υπουργοί πολιτικών και υπηρεσιακών Κυβερνήσεων κοινοβουλευτικών περιόδων. Ο Αντιπροεδρος της Διοικ. Επιτρ. Η Πρόεδρος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών. Οι Πρωτοδίκες και Πρωτοδίκες του Διοικητικού Πρωτοδικείου. Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρ. Μακεδονίας. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου. Οι Προϊστάμενοι Υπηρεσιών Περ. Ενοτ. Σερρών και λοιπών Δημοσίων Υπηρεσιών. Οι Ειρηνοδίκες και Πταισματοδίκες κατά ιεραρχική τάξη. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων. Οι Πρόεδροι και τα μέλη Δ.Σ. των Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών, Τραπεζών. Ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου. Οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος κατά ιεραρχική τάξη. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών. Οι Πρόεδροι Αναπηρικών και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και Ενώσεων Εθνικής Αντίστασης. Οι Πρόεδροι Επιστημονικών Οργανώσεων. Οι Εκπρόσωποι του Τύπου. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου και ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Οι Πρόεδροι Επαγγελματικών Οργανώσεων. Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν.Σερρών και οι Πρόεδροι των Εργατικών Οργανώσεων. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών. Οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών των Αγροτικών Συλλόγων. Οι Πρόεδροι Πολιτιστικών Οργανώσεων και των άλλων Σωματείων και Συλλόγων.

Μετά τη Δοξολογία θα γίνει ανταλλαγή ευχών στο Διοικητήριο από 11.30 έως 12.30.

Τελετάρχη ορίζουμε τον κ. Κωνσταντίνο Αργυρίου, υπάλληλο της Π.Ε. Σερρών.