ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης ,16-17 Μαρτίου 2019

Διακρίθηκε η Τεχνική Κολύμβηση του Πανσερραϊκού στη Θεσσαλονίκη

Με πολλές διακρίσεις στο «σακούλι» τους επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη οι αθλήτριες  του Τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης του  Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού που πήραν μέρος στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, το διήμερο 16 και 17 Μαρτίου 2019.                                                                    

Στο σχετικό δελτίο Τύπου για τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός αναφέρονται τα εξής:

Με πέντε (5) όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, νεανίδων από τον αθλητή Βαλαλά Χρήστο και την αθλήτρια Βακιρτζή Ηλιάνα και δύο (2) πανελλήνια ρεκόρ από τον Βαλαλά Χρήστο,50άπνοη και  4Χ50 επιφάνειας εφήβων-νεανίδων με τους Βαλαλά – Μίχο- Γεωργιάδου –Βακιρτζή επέστρεψε το τμήμα της τεχνικής κολύμβησης του Πανσερραϊκού από το χειμερινό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη 16-17 Μαρτίου 2019.

Ο σύλλογός μας  συμμετείχε με 39 αθλητές/τριες και κατέκτησε την 2η θέση στην γενική κατάταξη των Ομίλων της Β. Ελλάδας με   59 μετάλλια (21 χρυσά -19 ασημένια -19 χάλκινα).

Ο  ΜΓΣ Πανσερραϊκός συγχαίρει   όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες  καθώς και  τους προπονητές του τμήματος Κόκκινο Δημήτρη, Ιωάννου Κυριακή και Χατζηηλιάδη Στέλιο.