ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ, ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Δεύτερος γύρος δημοτικών εκλογών στους Δήμους  Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά, Σερρών και Σιντικής.

Στην κάλπη καλούνται την Κυριακή για να εκλέξουν το δήμαρχό τους οι δημότες πέντε σερραϊκών Δήμων

Στην κάλπη καλούνται για δεύτερη Κυριακή για να εκλέξουν το δήμαρχό τους οι δημότες των Δήμων Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά, Σερρών και Σιντικής.

Στους δήμους Ηράκλειας και Νέας Ζίχνης ξεκαθάρισε το τοπίο από την πρώτη Κυριακή των εκλογών καθώς οι δημότες του δήμου Ηράκλειας εξέλεξαν τον Γιώργο Κουτσάκη, δήμαρχο Ηράκλειας και οι δημότες της Νέας Ζίχνης επέλεξαν τον Παντελή Μπόζη, δήμαρχο Νέας Ζίχνης.

Στο δήμο Αμφίπολης η μάχη είναι μεταξύ του Στέργιου Φράνσταλη (38,35%)και του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Μελίτου(26,60%) .

Στο δήμο Βισαλτίας αναμετρούνται ο Αθανάσιος Μασλαρινός934,23%) και η Βάνα Πλιάκου(26,64%).

Στο  δήμο Εμμανουήλ Παππά οι δημότες καλούνται να επιλέξουν μεταξύ νυν δήμαρχου Δημήτρη Νότα(37,47%) και του  Ευάγγελου Δεδούση(34,29%),  πρώην δήμαρχου καποδιστριακού δήμου Εμμανουήλ Παπά.

Στο δήμο Σερρών την ψήφο των δημοτών διεκδικούν ο Αλέξανδρος Χρυσάφης(43,65%) και ο Στέφανος Φωτιάδης(34,31%). 

Τέλος στο Δήμο Σιντικής το δημαρχιακό θώκο διεκδικούν ο νυν δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης (49,41%) και ο Ζήσης Λούγγος (20,32%).

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.