ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΠΡΟΣ TΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ

Ο δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, τιμώντας τους ανθρώπους που υπηρετούν την ενημέρωση και αναγνωρίζοντας την προβολή του τόπου του

Άψογος οικοδεσπότης παρέθεσε δεξίωση για τα σερραϊκά ΜΜΕ σε γιορτινή ατμόσφαιρα

Γιορτινό, χαρούμενο το κλίμα το βράδυ της Δευτέρας 30  Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας,«ΑθανάσιοςΚασακόγιας», του κτιρίου του Δημαρχείου Βισαλτίας στη Νιγρίτα Σερρών. Ο δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, λίγες ώρες  πριν την αλλαγή της χρονιάς παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των δημοσιογράφων και των τεχνικών, στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τοπικό Τύπο. Ο κ. Μασλαρινός θέλησε να ευχηθεί στους δημοσιογράφους για την νέα χρονιά, να ανταλλάξει απόψεις για τοπικά θέματα που άπτονται της επικαιρότητας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
Ο δήμαρχος Βισαλτίας αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου στη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, στον τομέα της ενημέρωσης των πολιτών και του ελέγχου της Διοίκησης, λίγες μέρες πριν την εκπνοή του χρόνου παρέθεσε  δεξίωση τιμώντας τους ανθρώπους που υπηρετούν την ενημέρωση.

Τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη ο δήμαρχος  Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, ο αντιδήμαρχος Υποδομών  Θεόδωρος Βαδικόλιος , ο αντιδήμαρχος  Καθημερινότητας, Νίκος Πασχαλίδης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας, Λεωνίδας Ψαρράς, και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Νιγρίτας Νίκος Αφλοφιάρης.

Ο κ. Μασλαρινός, άψογος οικοδεσπότης, χαμογελαστός, ευγενικός, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία,προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, δύναμη στην επιτέλεση του δύσκολου έργου τους, καλή χρονιά με καλές και ευχάριστες ειδήσεις.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε απόψε εδώ, δουλέψαμε το προηγούμενο διάστημα μαζί. Είναι μεγάλη χαρά που είστε εδώ και πάλι σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά και σας υποδεχόμαστε εγώ και οι συνεργάτες μου. Πιστεύω ότι η γέννηση του Ιησού και ο ερχομός του νέου έτους  φέρνει σε όλο τον κόσμο την αλήθεια, το φώς και την ελπίδα. Θέλω να ευχηθώ σε εσάς και όλο τον κόσμο να πλημμυρίσουν τα σπίτια όλων  με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη, δύναμη, δημιουργικότητα. Να προσφέρεται στον κόσμο την πραγματική είδηση», δήλωσε ο δήμαρχος Βισαλτίας και σημείωσε «και του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ να σας υποδεχθώ σε αυτή την γιορτή που θέλουμε να καθιερώσουμε στο Δήμο Βισαλτίας».

Κάνοντας έναν απολογισμό της μικρής χρονικής περιόδου της δημαρχιακής θητείας ο κ. Μασλαρινός, τόνισε: «Το διάστημα που διανύσαμε είναι μικρό. Προβλήματα υπάρχουν. Είμαστε αισιόδοξοι, προχωράμε μπροστά. Πέρασε στο τεχνικό πρόγραμμα, περνάμε στον προϋπολογισμό και πιστεύω ότι θα αποκτήσουμε γρηγορότερο βηματισμό το επόμενο διάστημα» και αναφερόμενος στα σχέδια  της νέας χρονιάς, δήλωσε «Στόχος μας το 2020 είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα. Υπογράψαμε τη σύμβαση με τον εργολάβο για την αποκατάσταση της γέφυρας ανάμεσα στην Τριανταφυλλιά και τους Αμπέλους. Αμέσως μετά ξεκινά η ύδρευση της Νιγρίτας και της Τερπνής. Πιστεύω ότι θα κάνουμε και άλλα έργα και θα εντάξουμε έργα στα νέα προγράμματα που θα ανοίξουν από το υπουργείο».                                                                                       

Στην ερώτηση να σχολιάσει το κλίμα που υπάρχει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανέφερε: «Θεωρώ ότι εντάσεις δεν υπάρχουν αλλά διαφορετικές απόψεις. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Συζητάμε παρά πολύ με τους αρχηγούς των παρατάξεων  άλλα και τους συμβούλους των άλλων παρατάξεων. Θεωρώ ότι με τον καιρό, να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Ο δήμαρχος Βισαλτίας επεσήμανε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι η πόρτα του Δήμου Βισαλτίας είναι ανοικτή σε όλους και κάθε στιγμή  με στόχο να «μπει» ο Δήμος στην καρδιά του κόσμου και στο κέντρο της Μακεδονίας αλλά και της Ελλάδας.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα, μια συνάντηση φιλική, χαλαρή, η συζήτηση περιστράφηκε στην ανταλλαγή ευχών, πειράγματα μεταξύ των εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ και του δημάρχου Βισαλτίας και με πολλές φωτογραφίες. Η συνεργάτης του δημάρχου Βισαλτίας και δημοσιογράφος Λένια Ιωαννίδου, φρόντισε οι προσκεκλημένοι να περάσουν ευχάριστα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα και ο οικοδεσπότης, ο δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, μαζί με τις ευχές του για καλή χρονιά, πρόσφερε συμβολικά στους δημοσιογράφους δύο φιάλες  κρασί και ένα κουτί με γλυκά, όλα τοπικά προϊόντα της Βισαλτίας.

 Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.